Mine foretrukne Sommer dufte fra Duftverket.dk

Jeg har efterhånden købt en del duftvokse fra Duftverket.dk og min samling er blevet dejligt stor. Det betyder også at jeg efterhånden har fået samlet lidt forskellige dufte og har fået dannet mig et godt indtryk af dem. Og da jeg er meget sæson-præget når det kommer til stil, dufte osv, så er det meget naturligt for mig at jeg også har nogle duftlys jeg foretrækker alt efter sæsonen.

Selvom det er Sommer så bruger jeg alligevel stearinlys. Ikke for varmens skyld men mere for hyggen. Og hvis det er duftlys så er det bare endnu bedre. Derfor tager jeg også disse duftvokse fra Duftverket.dk i brug på denne årstid. Især de dufte jeg synes er perfekte til årstiden. Jeg har ikke prøvet alle de dufte Lene har lavet, men ud fra dem jeg selv har i min samling, så har jeg fundet mig nogle Sommer favoritter. Og dem vil jeg anbefale jer i dette indlæg.

Jeg ved godt at duftlys ikke er noget for alle - enten fordi de synes de dufter for kraftigt eller fordi de mener de er sundhedsskadelige. Men det er ikke noget I skal være bekymret for ang. disse. Jo de kan dufte kraftigt, men I kan købe aromalamper hvor I kan justere duften og mht. det sundhedsskadelige, så er der intet i disse som er farlige. I kan læse om det her.
Når det nu er sagt, så vil jeg vise jer de dufte jeg mener er perfekte her til Sommer.

Jeg har helt fra starten af været stor fan af duftene "Blissful Birch" og "Enchanted Forrest". Det er nogle af de første dufte jeg fik hjem i min samling. De er begge meget grønne i deres duft men samtidig perfekt "krydret" og mystiske. Sådan lidt... "mand". Jeg elsker den form for duft. Så hvis man er til de naturlige og rene dufte med en smule "magi" over sig, så er disse to helt klart nogen I burde prøve.

Når nu vi er ved de rene dufte, så må vi ikke glemme "Clean Clean Cotton". Dette er den klassiske "rent vasketøj" duft. Og hvem elsker ikke duften af nyvasket tøj? Well.. I do! Og denne er lækker at have stående på en varm Sommerdag eller efter man har gjort rent i hele lejligheden. Mmmmm....!

Hvis man er mere til de grønne og en smule krydret dufte, så kunne en som "Crispy Greeny Herbs" være perfekt. Denne synes jeg er super perfekt til køkkenet. Der er bare et eller andet lækkert ved at kunne dufte friske krydderurter imens man står og laver mad. Ja jeg ved godt at det ikke er helt det samme når de ikke står der fysisk, men når man bor sammen med fx en kat der æder alt grønt, så er duftvokse det næstbedste. *Hehe*

Jeg har også fået øjnene op for to af Lene's nye dufte og det er "Salty Blue Lagoon" og "Pina Colada". Pina Colada var jeg 100% sikker på at jeg ville elske, for jeg elsker i forvejen duften af den coctail og alt der har med kokos og ananas at gøre. Og jeg er faldet hovedkluns in love with this one! Jeg har den faktisk stående i min aromalampe nu imens jeg skriver dette indlæg og der dufter skønt af Sommer og rejse til Syden i min stue lige nu.
Hvis man er mere til duften af saltet havvand og spa så er Salty Blue Lagoon helt klart den I burde prøve. Jeg har især brugt denne på dage hvor jeg gerne ville skabe mig lidt spa-stemning herhjemme når jeg skulle hygge med ansigtsmaske osv. Den er fantastisk og igen perfekt til årstiden.

Det var lidt om mine Sommer-favoritter når det kommer til de skønne duftvokse fra Duftverket.dk. Jeg har lidt planer om at skrive lidt om mine Efterårs- og Vinter-/Jule-favoritter også når vi når frem til de årstider. Så er der en undskyldning for at købe lidt flere hjem til samlingen. *Hehe* Mine Efterårsdufte har jeg faktisk fået købt hjem, men der er Jule-duftene som jeg stadig mangler at få købt. De kan dog først købes en gang i Oktober, så det må vente til der. Men jeg glæder mig! Måske ender jeg endda også med at købe en ekstra aromalampe så jeg kan sprede duftene mere rundt i mit hjem til den tid. Må se hvad jeg beslutter mig for. Men indtil videre så synes jeg da at I skulle smutte ind på Duftverket.dk og se hvad hun har af lækre dufte.

Dette indlæg er ikke sponsoreret på nogen måde. Jeg har selv valgt at skrive det, da jeg elsker disse duftvokse og synes Lene fortjener al den omtale hun kan få. ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)