Den perfekte solbrille til den solrige Sommer her i Danmark

Reklame for Sunglassesshop.dk - Modtaget som gave og til anmeldelse. Indeholder egne meninger. Ingen økonomisk interesse.
Det er vist ikke gået nogens næse forbi at vi i år har en varm og solrig Sommer. Det betyder selvfølgelig at der skal tænkes meget over det at beskytte sig imod UV-strålerne - og her tænker jeg også på solbriller. Personligt elsker jeg solbriller og bruger dem faktisk året rundt. Jeg har nogle ret lysfølsomme øjne, så det er meget nødvendigt at have nogle gode nogen af slagsen.

Jeg har et par stykker i forvejen som jeg er rigtig glad for, men da jeg så disse Ralph Lauren solbriller fra Sunglassesshop.dk forelskede jeg mig straks og jeg blev simpelthen så glad for at have fundet dem. For det er præcis sådan en solbrille jeg har ledt længe efter. Formen på dem er perfekt, der er ingen irriterende næse-klemme der kan gnave og sidde fast i håret hvis man lige skubber dem op i panden og så er de mørke i glasset, men man kan stadig se alt med dem på. Mere end jeg er vant til med så mørke solbriller. Derudover er stellet smalt og det foretrækker jeg når det kommer til solbriller. Jeg er ikke så meget til de brede. De bliver hurtigt for kluntet og ser bare ikke godt ud på mig.

Der følger også et hårdt itui med - gudskelov! For de bløde ituier er et mareridt. Man kan ikke have sine solbriller med i tasken uden at risikere at de går i stykker når de ikke er beskyttet ordentligt, så jeg foretrækker disse hårde nogen. Normalt er de ret runde i formen, men dette er mere firkantet og fladt. Helt klart bedre hvis I spørger mig. Det fylder faktisk mindre på denne måde, og det er jo ret perfekt når man i forvejen har en del med i tasken. Så ja.. disse bliver en fast del af inventaret i min. Så glad er jeg blevet for dem.

Jeg har også kig på nogle andre på Sunglassesshop.dk og jeg må altså sige at de har rigtig mange fede solbriller at vælge imellem. Jeg har faktisk et par stykker fra dem i forvejen og de har alle været rigtig fine og jeg kan kun anbefale jer at give deres site et kig. Der er noget til enhver smag. Billige solbriller, designer solbriller og det midt imellem.

Jeg har i hvert fald fundet mine perfekte solbriller i år. Og da de er sorte med grå glas, så passer de jo til alt. Dvs. jeg kan bruge dem året rundt og jeg behøver ikke at tænke på om de passer til mit outfit, for det vil de altid gøre. Jeg er lykkelig. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)