Den perfekte spændingsfyldte erotiske bog til weekend-tasken

Reklame for forlaget Nelumbo og forfatter Ella-Maluca Floyd - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg fik en besked for noget tid siden fra Rikke (Forfatteren under synonymet Ella-Maluca Floyd og grundlæggeren af forlaget Nelumbo) hvori hun spurgte om jeg kunne tænke mig at læse hendes debut roman. Jeg blev straks nysgerrig. For jeg kender Rikke som blogger, og jeg ville da gerne se hvad hun har af superkræfter som forfatter – derfor takkede jeg ja og mange tak. Bogen ”Kendras Blind Date” er en erotisk og psykologisk roman. Jeg har ikke læst erotiske romaner i lang tid, da jeg en overgang læste mange af dem og det begyndte hurtigt at blive for meget. Men fordi det er ved at være noget tid siden min sidste bog af den slags nu, så ville jeg gerne læse denne – den lød nemlig også super spændende, så det kunne ikke gå helt galt.

Kendra og hendes veninder er tætte og ses så meget som muligt til trods for deres travle liv. Men når de ses giver de den gas. De udfordrer nemlig jævnligt hinanden og de kommer derved hver især ud for lidt af hvert. Både på godt og ondt. Og denne gang har de besluttet sig for at Kendra skal have en udfordring. Hun skal nemlig på blind-speed-date. Kendra er tæt på at bakke ud fra den udfordring, men konsekvensen er ikke noget at spøge med. For den der bakker ud skal nemlig tage de to andre med til London med alt betalt - også shopping. Så Kendra beslutter sig for at tage udfordringen op. Hvad kunne gå galt ved det? Det er jo bare endnu en oplevelse? Og blind date ville det jo være under alle omstændigheder - for hun er blind.

Man siger at tredje gang er lykkens gang og det viser sig hurtigt at det passer. I hvert fald for Kendra på hendes blind-speed-date. Den tredje person hun kommer i kontakt med viser sig nemlig at vække noget i hende. En nysgerrighed som hun ikke troede hun havde. Og Logan føler det samme. Så de beslutter sig for at finde et andet sted og lære hinanden bedre at kende. Det udvikler sig dog ret hurtigt da gnisterne bliver for meget for dem begge. De glemmer hurtigt deres usikkerhed over det de begge bærer rundt på - Kendras mangel på synet og Logans skamfering i ansigtet. For sammen betyder de ting ingenting.

Da de går hvert til sit dagen efter begynder usikkerheden alligevel at røre på sig. Mon de skal mødes igen? Hvad betyder de følelser som Kendra føler rører på sig indeni? Og føler Logan det samme? Hvorfor er der begyndt at ske skræmmende og uforklarlige ting efter deres møde? Og hvem er det som følger Kendra rundt som en ekstra skygge? Som tvinger sig adgang til hendes lejlighed og efterlader truende beskeder? Er det Logan? Eller en af de andre deltagere fra den blind-speed-date-begivenhed hun deltog i? Eller endda en hun allerede kender?

Rikke har slået benene totalt væk under mig. Hold da op et brag af en debutroman. Og så i den genre. Det kan nemlig hurtigt blive lige som alle de andre bøger i den erotiske niche, men hun har formået at gøre det til sit helt eget. Det er især ved hjælp af de karakterer hun bruger – hovedpersoner som ikke er som alle andre. Blind og skamferet. Aih men jeg slugte det råt! Dejligt med nogle anderledes hovedpersoner og dejligt med en god balance imellem mysik, erotik, drama og overraskelser. Jeg er stor fan!

Rikke! Jeg bliver nødt til at få mere! Kan se det er begyndelsen på en serie? Du må endelig ikke glemme mig. Jeg vil virkelig gerne være med på Kendras og hendes veninders rejse. Og ej at forglemme Logan. Som jeg har fået et ret så stort crush på. *Hehe* ;)
Til alle jer andre. LÆS DEN!

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)