Så er det blevet min tur til at have lidt ferie

Puha... Dagen i dag har været hård. Jeg har en trykkende hovedpine nu (Latterlige ADD) og reaktionen efter mit møde tidligere på dagen er ved at nå sit højeste. Ikke at mødet var slemt som sådan, men der blev bare snakket om nogle ting som for mig er voldsomt angst provokerende. Og det slås jeg så med nu. Jeg forsøgte at holde mit pokerfjæs på til mødet og det fortryder jeg lidt nu. Derfor tror jeg, at jeg - til trods for at jeg nu skal holde ferie - alligevel vælger at mødes med min bostøtte en gang eller to for lige at snakke det lidt igennem. For ja.. Jeg ved ikke om det har været en kæmpe fejltagelse for mig ikke at vise 100% hvordan jeg har det. Men jeg har det altså bare stramt med nye mennesker og tilmed at skulle være sårbar overfor dem. Det er jeg altså ikke særlig god til. Så ja.. Jeg er lidt nervøs for konsekvenserne. Men jeg vil nu alligevel forsøge at holde ferie. Altså holde fri og bruge tid på mig selv. Slappe af. Sove længe. Hygge og måske ses med nogle skønne mennesker. Nu bliver der i hvert fald mulighed for det.

Selvom jeg var bombet efter mødet så skulle jeg prøve at være lidt praktisk i dag også. Jeg får nemlig ikke tid i morgen og i weekenden, da den står på fødselsdags-forberedelser, hårklipnings-bestilling og så selve fødselsdags-fejringen også. Såå.. alt det jeg ellers skulle have ordnet denne weekend, har jeg måtte klare lidt af i dag. Jeg mangler stadig noget rengøring og at få købt en lille ting til Cosmo - han har nemlig også fødselsdag på Lørdag - men jeg må se hvor meget jeg når i morgen formiddag. Jeg kan først komme til at fejre Cosmo Søndag under alle omstændigheder, men så må jeg også bare hygge lidt ekstra om ham. Han skal forkæles og nusses indtil han bliver træt af mig. :P

Jeg vil slukke for computeren resten af aftenen, slukke lyset og forsøge at give mit hoved lidt ro. Måske ikke alt lyset, for jeg tænker at jeg måske gerne vil læse lidt også. Men hvis jeg kan skabe så meget ro omkring migselv at jeg kan lukke alt andet ude og bare læse så ville det også være fint.

Jeg håber at I har haft en god dag og at I går en hyggelig weekend i møde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)