Min egen lille Witchy Skov Trold

Mød Bente! For noget tid siden så jeg Bente her på et billede på Instagram og det viste sig at være en jeg kendte som havde postet det - og lavet hende! Jeg vidste godt at Natasja var kreativ, så det overraskede mig ikke at hun var begyndt at lave disse små trolde. Hun har også lavet andre ting, men disse trolde gik lige i hjertet på mig. Især den hun har navngivet "Bente". De andre er også rigtig fine, men der var bare et eller andet over denne som talte til mig. Den minder mig om en lille heks fra skoven og det er jo perfekt til mig!

Jeg forestiller mig at hun bor i en nåleskov inde i en hul stamme på et nåletræ. Her går hun og holder øje med skovens dyr og samler svampe, kogler og bær. Hun driller de mennesker der vover at begive sig ind i hendes skov. Via små besværgelser får hun træernes rødder til at spænde ben for mennesket og får dem til at tabe sine kogler og nødder ned i hovedet på dem. Og når hun rigtig hygger sig får hun tågen til at ligge dybt over jorden. Hun er en lille ballademager, men hun har også et godt og varmt hjerte. Alle skovens dyr kommer til hende og får hjælp og kan snakke med hende om deres bekymringer. Det er Bente.

Natasja har planer om - er faktisk allerede igang med - at lave flere og sælge dem til dem der skulle være interesseret i at have deres egen lille trold. Jeg kan varmt anbefale jer at smutte ind på hendes instagram og se hvad hun ellers laver. Og jeg går også ud fra at det er derinde hun poster billeder af de nye trolde. :) Jeg er i hvert fald allerede rigtig glad for min lille Bente og hun står nu og hygger sig oppe på min Wicca-hylde. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)