Jeg har testet en Vippe Serum fra Long4Lashes.dk

Reklame for Long4Lashes.dk - Modtaget til anmeldelse. Indeholder egne meninger.
For små 6 uger siden modtog jeg denne Long4Lashes Vippeserum som jeg fandt igennem deres Instagram og jeg har nu testet den i den periode. Jeg har haft mange problemer med at mine vipper knækkede og ikke længere var så lange og fyldige, da jeg... tja.. har været inde i en rigtig slem periode (Er jeg sådan set stadig), og har været ramt af psoriasis på øjenlågene. Derfor har der heller ikke været så lange makeup look her på bloggen, da det simpelten så forfærdeligt ud. Det har aldrig været så langt nede på øjet før, så jeg panikkede da jeg begyndte at tabe mine vipper. Derfor skyndte jeg mig at gå på jagt efter en vippeserum så jeg kunne forsøge at redde dem. Long4Lashes var så så skønne at sende mig deres vippeserum til test og jeg har som sagt nu brugt den hver aften i 6 uger.

Denne serum skulle hjælpe vipperne med at blive længere og fyldigere. De bedste resultater ser man imellem 2-6 måneder så det glæder jeg mig voldsomt meget til. Det er selvfølgelig en lang proces, men jeg har allerede kunne se resultater efter kun 6 uger, så jeg er allerede ret godt tilfreds. Mine vipper virker tykkere og jeg synes også de ser mere fyldige ud. Længden er der ikke den store forskel på endnu, men der kan nå at ske meget endnu. Men bare det at de virker fyldigere er fantastisk.

Jeg har før testet vippeserumer som jeg har haft en allergisk reaktion af, så jeg var ret spændt på denne. Især fordi jeg jo også slås med psoriasis. Men der har ingen problemer været og det er jeg så lykkelig over. Mine øjne hæver ikke, jeg bliver ikke rød på huden og min psoriasis er ikke gået i udbrud igen omkring vipperne. Og da den jo skal påføres som en flydende eyeliner helt ned til vipperne, så er det jo ret vigtigt at man kan tåle produktet. Og denne serum har jeg ikke haft nogle problemer med.

Her ser I et før- og efter-billede af mine vipper og jeg regner med at jeg igen laver sådan en sammenligning når der er gået 6 måneder. For at se hvor meget denne vippeserum faktisk kan gøre - i hvert fald for mig. Så jeg fortsætter selvfølgelig med at bruge den og der skulle være til ca. 4-6 måneder i sådan en her. Jeg har to, så jeg kan teste den hele perioden ud. Så jeg vender tilbage når der er gået et halvt år med brug af denne serum. Men indtil videre er jeg ret godt tilfreds med den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)