En spontan tur til "Faaborgs Helse & Alternativ Messe" + Svendborg

Reklame for Faaborgs Helse & Alternativ Messe - Modtaget indgangsbillet for en anmeldelse. Indeholder egne meninger.
For et godt stykke tid siden så jeg, at der ville komme en alternativ messe her i Faaborg og ud fra hvad jeg kunne læse om den, så vidste jeg at det ville være lige noget for mig. Jeg vidste dog ikke om jeg ville få mulighed for at komme derud, men Jeanette skrev så pludselig til mig her i går og spurgte om vi skulle tage derud hvis vi kunne finde en billet, og den hoppede jeg straks med på. Så der gik turen altså ud i dag og det var helt klart turen værd.

Selve messen bliver afholdt på Hotel Faaborg Fjord så det var dejligt lokalt. Det er både i dag og i morgen fra kl. 10:00 til 16:00. Der var også en masse lokale folk derude, men også nogen der var taget på en længere tur for at have en stand. Og sikke mange lækre ting!

Det første der mødte os ved indgangen til hallen var den hyggeligste Søren - Shaman, som havde alt der fik mit hjerte til at banke ekstra højt. Drømmefangere, krystaller, hvid salvie smudge sticks osv. Åhhh jeg kunne bruge timer på at stå der og kigge det hele igennem, men jeg måtte styre mig. Jeg endte dog med at købe en smudge stick inden vi kørt derfra, for sådan en har jeg altid gerne ville have, men ikke kunne finde. Han havde tre størrelser og jeg købte en mellem størrelse, som faktisk er pænt stor. Så jeg er super tilfreds med mit køb hos den bod.

Den næste bod der fangede min interesse var Gittes Spirituelle Univers. Hun havde de smukkeste kort-sæt med og jeg forelskede mig voldsomt i et af hendes orakel-sæt. Åhhhh jeg var så tæt på at købe det. Og ja jeg fortryder lidt at jeg ikke gjorde det, men jeg havde ikke planlagt at skulle bruge penge derude, så jeg måtte holde mig selv i meget kort snor. Men det er helt klart noget jeg skal have fingrene i en dag. De talte virkelig til mig. Både udseende mæssigt men også en følelse indeni. Og så havde hun også smukke krystaller jeg så gerne ville eje. Det var simpelthen så dejligt at se så mange boder med den slags.

Gitte slog næsten også benene væk under mig anden gang vi var forbi hendes bog. Jeg fik ikke trukket et kort første gang vi var forbi, men det skulle jeg selvfølgelig anden gang. Det hun så fortalte ... ramte lige i hjertet. Hun nævnte noget med at jeg på et tidspunkt var tæt på at ende livet, men at der var en der nåede at standse mig. Det er en episode der ligger mange år tilbage, men det overraskende mig voldsomt at hun lige sporede sig ind på den episode. Damn! Hun er imponerende. Og det er ikke sidste gang vi skal møde Gitte, for Jeanette og jeg har aftalt at vi skal ud til hende på et tidspunkt og være med til en "Afdødekontakt, klarsyn og healing"-session. Åhhh det glæder jeg mig allerede til. Jeg ELSKER alt der har med det paranormale og spirituelle at gøre.

Der var faktisk overraskende mange boder og et af de steder jeg ikke fik taget billeder var hos Reiki healing og Qigong og PLH Terapi, som arrangørerne Lena og Peter står for. Den bod var nok den jeg fik brugt flest penge hos. *Hehe* Aih men jeg kunne simpelthen IKKE gå derfra uden at købe nogle af deres ting de havde med. På billedet her ser I dagens fangst (Inkl. den smudge stick som jeg købte hos shamanen) Jeg fandt en nøglering med den perfekte citrine krystal, som jeg har ledt efter i evigheder. Min lokale helse butik smsede mig her i går og fortalte at de nu har fået nogle rå citrine krystaller hjem, så jeg skal også lige derned og se om det er nogen jeg skal have en af, men jeg blev simpelthen så glad for at finde denne nøglering. Så den måtte jeg bare købe med hjem. Det var første tur forbi boden. Inden vi kørte derfra skulle jeg liiiiige forbi igen og der besluttede jeg mig så for at købe en Himalaya salt fyrfadstage (som jeg igen har overvejet at købe en af virkelig længe), et Selenit tårn og en lille geode.

Jeg har allerede været henne og finde plads til det hele, og i kan se det på disse billeder.

Det var vist meningen at LL Living (Som Lena og Peter også står bag) også ville have haft deres nye Chakra Chokolade med på messen, men som Lena fortalte, så er processen en smule længere end først antaget og derfor er de en smule forsinket. Men når de når frem, så har Jeanette og jeg fået lov til at få en æske hjem så vi kan anmelde den, og I kan tro at jeg glæder mig! Jeg har nemlig været interesseret i den lige siden jeg så de nævnte den på Facebook og jeg følger troligt med i processen. Så I kan se frem til et indlæg om det smukke og sikkert også super lækre produkt når det bliver færdigt og ankommer hos de to skønne mennesker, Peter og Lena. Og ved I hvad? De har base i Faaborg, så det er nok ikke sidste gang at jeg har noget med dem at gøre. Samt at vi også skal prøve en gang Japansk Shiatsu Terapi hos Peter. Glæder mig. :)

Den sidste bod vi var forbi var hos Sonja Lucien som sad og tegnede de fineste portrætter. Hos hende kunne man få en clairvoyance session imens hun sad og tegnede en sjælstegning. Virkelig spændende og fascinerende. Det er imponerende at hun samtidig med at sidde og lave en spirituel session kan sidde og tegne også. Og så er hendes portrætter som sagt simpelthen så fine. Vi fik lov til at tage et par billeder, som I kan se her. Hvis I ønsker at læse mere om hende, kan I gøre det her og selvfølgelig også se flere af hendes værker.

Andre boder der er ude på messen er følgende: Per Arnt - Healer, Sheila Christensen - Reiki Care, Mette Willum – Spirituel Guide & Healer, Anette Hausmann - Aloe Vera & Forever Living + Magnet Smykker, Vibeke Poulsen - Håndlæsning, David Herreborg - DMSO, Kirsten og Leif Nykilde - Nykilde Massage og Samtale, Pernille Linde Larsen - Clairvoyance og Reiki healing, Bo Tomsen - Healer ”De Små Mirakler”, Sussen Lotus Elinora Mogensen - Tarot kort og healing, Cicilia Christensen - Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi & babymassage og Marianne Larsen - MBL Massage. (Listen er fundet inde på begivenhedens side - Jeg kan derfor ikke svare på om de alle faktisk var til stede eller om der er kommet andre til efterfølgende, som jeg ikke selv lagde mærke til.)

Da vi var færdige ude på messen skulle vi finde på noget at spise. Og da det er Lørdag, og der derfor ikke er så mange steder åbent her i Faaborg, foreslog Jeanette at vi kørte på Jensens Bøfhus, da hun havde haft lyst til det længe. Så vi tog endnu en spontan beslutning og kørte et smut til Svendborg. Åhhhh det var så godt. Det er så sjældent at jeg er inde og spise der, så det var en rigtig god beslutning. Og inden vi så kørte mod Faaborg igen, så Jeanette kunne sætte mig af og fortsætte nordpå, smuttede vi lige ind forbi Kvickly da vi alligevel var i Svendborg. Og der fik jeg også lige købt lidt forskelligt med hjem - skyr, en bog, en bordskåner og noget chai latte. Lækkert!

Så hvad der bare skulle have været en stille Lørdag hjemme, blev til en ret så god dag med en masse nye indput og noget lækkert mad. En smule dyr dag, men det var sku det værd. :P Det var en god spontan dag sammen med Jeanette og hun skal have mange tak for at ville køre mod det Sydfynske.

Og mange tak til Peter for billetten ind til messen. Det var en fantastisk oplevelse, og den er helt klart noget jeg kunne finde på at besøge igen en anden god gang. Det er så meget det værd.

3 kommentarer:

 1. Tak fordi du lige var med på en spontan tur. Det var bare super hyggeligt og vi må gøre alvor af at tage til klarsyns aften og få en behandling ved Peter. Og alle de andre ting, vi har på tegnebrættet..

  Og glæder mig til at høre om du kan li den der skyr.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare den skønneste spontane tur. :D Og ja vi skal helt klart gøre alvor af de ting vi har snakket om. Det bliver så godt! <3

   Ja jeg er også super spændt på skyrene. Skal lige et smut i Føtex i morgen efter en eller anden müsli og så skal de satme testes. :D

   Slet
  2. Film lige din reaktion og send til mig... Ha Ha.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)