Tilbage på Sygehuset og et smut ind forbi Odense by

Puha... I dag skulle jeg forbi Sygehuset for første gang siden det meget katastrofale møde jeg havde derinde først på året. Og jeg var faktisk inde hos en læge jeg vist aldrig har været hos før, og han mente at selvfølgelig skulle jeg have hjælp til noget behandling, men den læge der sidste gang lovede mig en behandling vil gerne se mig først, så mit næste møde derinde er med ham. Jeg har fået en tid i Oktober, men jeg glemte helt hvor travlt jeg får den måned og at jeg rent faktisk også skal huske at holde ferie, såå... det møde skal nok ændres til en gang i November. Men det går nok. Jeg skal ikke stresse for meget.

Og det med at stresse kunne jeg i den grad mærke at jeg gjorde i dag. Havde en virkelig slem morgen - blev vågnet kl lort af en idiot der mente at vores græsplæne skulle klippes og så var bussen ekstremt forsinket, så jeg var tæt på at komme for sent ind på Sygehuset. Og jeg havde så meget kvalme pga. nervøsitet, så det hjalp ikke på det. Så min krop og mit hoved var pænt stresset og blev bare værre. Og Jeanette kunne vist se konsekvensen af det da vi mødtes bagefter. Jeg var slet ikke mig selv og kørte på 180 km i timen både i fart og hoved. Jeg havde konstant svedetur hele dagen og havde det ikke specielt godt, men jeg forsøgte alligevel at have et smil på. Og det endte da også med at være en super hyggelig dag til sidst.

Efter min tid på Sygehuset gik Jeanette og jeg ind til byen og der skulle vi så kigge i lidt butikker og endte også inde forbi Arkaden Food Market. Vi var sultne og gik et par runder før vi besluttede os for at købe noget mad fra den bod der hedder Otto's Food. Det smagte virkelig lækkert og det er helt klart ikke sidste gang at vi tager ind og spiser på Arkaden. Og det er faktisk lidt sjovt at se at det nu er blevet et food market. Sidste gang jeg var på Arkaden var det et Diskotek. *Haha* Ja det er virkelig mange år siden, men det siger også bare lidt om hvor hurtigt tiden går. Damn!

Derefter besøgte vi lidt flere butikker og endte også ude forbi Ikea og Bilka inden vi kørte til banegården og jeg fandt en bus hjem. Selvfølgelig var den også pænt forsinket den anden vej, så jeg kom en del senere hjem end planlagt. Men jeg er hjemme og har fået lidt at spise. Jeg burde egentlig gå i seng da min sensitivitet virkelig er slem lige nu, men jeg vil gerne prøve at nå lidt praktisk inden. Og så må jeg bare tude lidt imens. Og apropos det at tude. Jeg knækkede sku også i bilen da vi kørte ud til Ikea. Vi hørte "Galway Girl" i radioen og så kom savnet til Irland bare som en hammer og bang! Så kom tårerne. Jeg kan ikke tåle den stress. Jeg er simpelthen så tyndhudet! Hader når det sker når jeg er hjemmefra. Det er sku lidt pinligt. Især når der intet skal til før at det sker.

Men ja.. Det blev en hyggelig dag alligevel og Jeanette skal have tak for at gøre den bedre end den startede. Heldigvis skal vi snart ses igen - Egeskov Marked i næste weekend! Åhhh det bliver så godt. :D Har glædet mig siden sidste års marked. Nu må vi bare krydse fingre for at vejret holder tørt så vi ikke skal gå i mudder til knæene.

Nå.. Jeg vil smutte. Håber I har haft en god sensommerdag. ;)

3 kommentarer:

 1. Det var en super hyggeligt dag og jeg er da glad for at jeg kunne hjælpe lidt på humøret.. Det var ret tydeligt hvor stresset hele dit system er, man kan virkelig se det, på hele dit kropssprog.. Husk at træk vejret helt ned i maven engang imellem.. Tak for en hyggelig dag.. <3

  Glæder mig til vi skal ses igen i næste uge..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
  Svar
  1. I know... det kom også bag på mig at det faktisk var så tydeligt på mig. *Hehe* Må komme helt ned i gear i dag og bare nyde en fridag. :D Og igen tak for en hyggelig dag. <3

   Slet
  2. Du må se om du kan finde lidt ro søde.. Håber du får en dejlig fridag og selv tak for i går.. <3

   Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)