Dagens Halloween Makeup Look - Peek-a-Boo Pumpkin

Så er der sørme endnu et Halloween Makeup Look klar og denne gang har jeg leget lidt med noget "dryp"-effekt. Jeg lavede et look i 2016, hvor jeg lavede et halvt ansigt med alm. glam makeup og den anden halvdel var "gemt under huden" og var et sugar skull. I år har jeg også lavet et halvt/halvt look og denne gang er det også et glam look på den ene halvdel, men så med et græskar på den anden som så er "gemt under huden". Græskaret lavede jeg et full-face af sidste i år, og jeg ville gerne prøve at lave noget alla igen. Men på en anden måde. Så i stedet for den "afrevne" effekt er det denne gang det "smeltede" look. Sidst i indlægget ser I et billed med de produkter jeg har brugt til det. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)