Er det tid til at vende tilbage på YouTube? (Q&A Video)

Jeg har længe gerne ville starte op med at lave videoer igen, men jeg har bare ikke rigtig haft.... tid, mulighed og inspiration til nogen, så det blev aldrig til noget. Men nu har jeg fået noget godt belysning, så jeg er kommet skridtet videre og mangler nu bare idéer til hvad jeg skal lave videoer om. Så her kommer I ind i billedet. Se eventuelt min "Come Back Q&A Video" og kom derefter med idéer til andre videoer I ønsker at se mig lave. :)

Hvor ofte jeg kommer til at lave videoer ved jeg ikke, men jeg husker nu hvorfor jeg stoppede med at lave dem. Ikke nok med at min computer crasher hver andet minut og gør at en video på 15 min tager 3 timer at redigere, så tager det mindst lige så lang tid for mig at uploade dem på YouTube. Denne video har fx. været 3½ time om at uploade. Dét har jeg altså ikke tid til ret ofte. Såå... Tja.. Vi må se hvad der sker. Her er min første video i hvert fald.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)