#Blogtober: Ideér til Halloween Makeup Looks

Nu er der ikke så mange dage til Halloween og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele mine Halloween Makeup Looks (Eller makeup looks der kan bruges til det) med jer. Det behøver nemlig ikke udelukkende at være uhyggelige og blodige makeup looks når det kommer til Halloween. Man kan jo klæde sig ud som lige netop det man ønsker. Der er selvfølgelig en masse idéer og billeder på nettet, så der kan I også finde inspiration til det, men i dag vil jeg dele de looks med jer, som jeg har lavet over de sidste par år. Selve udklædningen kan jeg ikke rigtig hjælpe med - måske et par detaljer - men selve makeuppen kan jeg i hvert fald inspirere jer med. Og jeg har selvfølgelig også valgt at inkludere billeder af de looks jeg har lavet i år. Så der er en masse.

Jeg har lavet alt fra græskar, dødningehoveder, fantasi væsner, hekse, djævle og klovne. Tjek dem alle sammen ud på denne side. Jeg håber at I kan bruge nogle af mine idéer, og hvis I skulle sidde med nogle specielle ønsker til looks, så skriv endelig til mig. Jeg ved ikke om jeg når det til Halloween i år, men så vil jeg forsøge at lave dem inden Halloween næste år. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)