#GoodieBoxDK Oktober 2018 - "Girlboss"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Jeg fik min Goodiebox meget sent sidste måned, så jeg fik den aldrig anmeldt her på bloggen, men denne måned kom den til tiden. Så derfor får I min anmeldelse af Oktober boxen i dag. Og temaet for denne box er "Girlboss". De har nemlig valgt at hylde alle kvinder og her især kvinder der har skabt nogle skønne produkter. Vi har haft det tema før, men jah.. Vi hyldes endnu engang og det er jo ikke helt dårligt.

Der er dog noget ved den slags temaer jeg er lidt træt af. Hvorfor skal alt være lyserødt når det har med kvinder at gøre? Kan vi ikke prøve nogle andre farver? *Haha* Jeg er ikke til lyserød og jeg synes slet ikke jeg kunne tage ordentlige billeder af boxen denne gang da den skriger for meget. Men derfor skal I ikke snydes for en anmeldelse, så den får I her. ;)

● Pudderdåserne - Alt i en creme - Dette er et skønt produkt da det kan bruges på forskellige måder, så det er jo fantastisk. Men jeg har bare så mange cremer i forvejen, så jeg er ikke helt så begejstret for denne. Men da den er uden parfume så tror jeg at jeg kender en der virkelig vil blive glad for den, så den bliver givet videre til en der har mere brug for den. Men fantastisk at vi ser et Pudderdåserne produkt i boxen. :) En hyldest til skønhedsbloggere.
Full size (30 ml) - Vejl. pris 65 kr

● Rodial - Dragon's Blood Sculpting Gel - Vi har tidligere fået et Rodial produkt med i boxen - et plumping læbeprodukt - og jeg elsker det! Så jeg var ret spændt på denne gel. Jeg bruger jo normalt ikke ansigtscreme fordi hun hud er så voldsomt olieret, men jeg tester gerne en gel. De er nemlig normalt ikke så fedtede og så vil der være en chance for at jeg kan bruge dem. Og denne fedter heller ikke. Huden bliver blød ved brug, men derudover har jeg endnu ikke kunne se nogen forskel fra gør til efter. Min hud er stadig lige fedtet og der er ikke noget synligt hellere. Så.. tja..
Travel size (15 ml) - Vejl. pris 765 kr for 50 ml

● Masque Me Up - Foot Mask Socks - Man kan altid bruge en ansigts-, hånd- og/eller fod-maske, så jeg er okay med at få en med i boxen denne gang. Jeg havde dog måske helst set noget andet, men tja. Jeg fik altså en fodmaske med i min box og jeg skal nok få den brugt. Måske endda når der skal hygges i næste weekend. Der ville de være perfekt.
Full size - Vejl. pris 49 kr

● Ilse Jacobsen - Sea Buckthorn Eye Cream - Når det kommer til øjencremer er jeg ret kræsen, for da jeg jo har fedtet hud, så vil jeg ikke have fedtede cremer til øjnene også. Det skal være en let og hurtig-indtrængende creme hvis jeg skal bruge det. Denne fedter heldigvis ikke ret meget, men jeg kan alligevel godt mærke at jeg har den på. Jeg føler ikke helt den trænger så hurtigt ind og det kan godt være en smule irriterende hvis man skal have makeup på lige efter man har gjort huden klar. Men ellers synes jeg den er okay. Den giver fugt og huden føles... egentlig også ret blød efter brug. Så måske den med tiden vil vise sig at være ret god alligevel? Måske.
Full size (15 ml) - Vejl. pris 195 kr

● Tromborg - Nail Polish - Jeg fik også en neglelak i sidste måned - i pink. Så jeg er ved at være lidt træt af at få neglelak med i boxen. Havde denne bare været sort, som den nogle andre har fået, så havde jeg ikke været så irriteret. Men det er jeg altså. Tromborg er et godt mærke - misforstå mig ikke - men jeg går ikke med pink og nu har jeg fået to indenfor to måneder. Så denne bliver også givet væk. Til en der gerne går med disse farver.
Full size (10 ml) - Vejl. pris 140 kr

Jeg er ikke voldsomt begejstret for produkterne i denne måneds box og det synes jeg er en stor skam. For temaet er jo egentlig ret godt, men... ja. Produkterne fejer ikke benene væk under mig. Jeg er egentlig også ret skuffet over at de ikke har valgt at lave en direkte Efterårs-box nu hvor det er Oktober. Læbepromade, håndpleje, makeup i jordfarver, måske en Efterårs-duft (Parfume)... Den slags. *Suk* Nå, men vi må se hvad de finder på til November. Forhåbentlig bliver det snart bedre, for jeg synes ikke de sidste par boxe har været noget for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)