Masser af tårer og bristet hjerte - Hopeless-serien af Colleen Hoover

Reklame for Lindhardt & Ringhof og forfatter Colleen Hoover - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Da jeg så at Lindhardt & Ringhof kom ud med mini-serien "Hopeless" skrevet af Colleen Hoover blev jeg simpelthen nødt til at kontakte dem. For hold da op hvor har jeg ville læse den længe. Jeg har set rigtig mange omtale den på nettet og den lød intet mindre end fantastisk. Og det gjorde mig så glad da de besluttede sig for at sende mig bøgerne til anmeldelse.

Jeg har før læst et par af Colleen Hoovers bøger og jeg er simpelthen forelsket i dem. Jeg har desværre misset et par af dem, men jeg håber en dag at finde dem billigt på nettet. Men det var skønt at få lov til at læse disse. Og det er, som I nok har gættet, dem jeg vil anmelde i dette indlæg. ;)

Sky har levet et liv uden elektronik og har været undervist af sin adoptivmor siden hun bosatte sig hos hende. Men nu vil hun gerne afslutte sidste år på skole. Dog bliver det uden hendes bedste veninde, da hun skal rejse udenlands. Men Sky ser det bare som en udfordring og et godt springbræt til livet efter skolen.

Men skolen bliver ikke helt som hun havde forventet. Hun har fået et knapt så pænt rygte og det får hun at føle på en værste måde i skolen. Også selvom intet af det er sandt. Og det hjælper heller ikke på det, da hun en dag møder Dean, som også viser sig at have et blakket ry. Han vækker følelser i hende, som hun aldrig før har haft og det skræmmer hende. Men hun er alligevel nysgerrig. For siden han er den eneste fyr der har kunne interessere hende, så er det vel dumt at lade ham gå? Også selvom det giver sine udfordringer. Især da hendes smertelige fortid, som hun har kæmpet hårdt for at lægge bag sig, dukker op til overfladen. En fortid der kan risikere at ødelægge hendes forhold til både Dean, men så sandelig også hendes adoptivmor.

Men de kan ikke lukke hinanden ude. Sky tillader Dean at komme ind på livet af hende - også selvom det skræmmer hende. Og Deans fortid påvirker også deres forhold, men de ønsker at komme igennem det sammen. For båndet imellem dem er specielt. Et bånd der stammer helt tilbage fra før Sky blev adopteret. Men det ved hun ikke. Det begynder dog langsomt at gå op for hende at Dean kender til hendes fortid og har forsøgt at skjule det for hende. En fortid der kan være altødelæggende. Kan deres kærlighed til hinanden overleve det? Hvad skal Sky gøre når hun får sandheden om hendes barndom at vide? Hvad skal der ske med de mennesker der har været involveret i den?

Tid til at se det hele fra Deans synspunkt. Han tænker meget på tabet af Hope og han ser hende i manges ansigter og er efterhånden begyndt at miste håbet om at finde hende igen. Og han er begyndt at være ligeglad med hvad han selv roder sig ud i. Ballade og dårligt ry bekymrer ham ikke længere. For han har mistet alt det der betød noget for ham.

Men den dag han møder Sky bliver alt vendt på hovedet for ham. Er Hope vendt tilbage? Ønsker han at Sky er Hope? Eller vil det være for smertefuldt - for både ham selv men så sandelig også Sky. For det vil betyde at deres begges liv vil forandres. Men han kan ikke slippe hende. For han elsker hende og ønsker at være tæt på hende. Uanset hvad der viser sig at ske.

Man får også et indblik i hvordan Dean er privat. En blank notesbog får meget fokus og den viser sig at være den sidste brik i puslespillet i dette drama. For hans tvillingesøster, Les, har også holdt på en hemmelighed inden hun begik selvmord. Og det er hjerteskærende at få frem i lyset. Vi hører om hvad der skete for hende efter Hope forsvandt og det er som sagt den sidste brik i puslespillet.

Hvad sker der efter alles hemmeligheder, grimme oplevelser og de kriminelle handlinger bliver ført frem i lyset? Mister Sky sin adoptivmor? Mister Dean Sky? Og hvad sker der for dem der har gjort dem alle ondt?

Jeg freaking elsker når man får bøger som disse. Altså bøger der er skrevet fra flere synsvinkler men foregår i samme periode. Det er så forfriskende at få flere sider af samme historie og jeg er især glad for, at der både er noget fra fortiden, nutiden og at man også får en lille bid af "fremtiden". For i anden bog får man på en måde en afslutning på hele historien og det er den perfekte måde at slutte denne historie af på.

Jeg har grædt mange tårer til disse bøger. Mest fordi det er så sørgelig en historie og personerne i den er ude for så grimme oplevelser, men også fordi de gav mig selv lidt grimme flashbacks. Ikke at jeg har stået i samme situation, men jeg har stået i nogen lignende - dog ikke i samme forbindelse. Det er svært at forklare nærmere uden at afsløre for meget af handlingen i bøgerne, og det ønsker jeg ikke. Jeg ønsker kun at tease og gøre jer interesseret i at læse bøgerne og derved selv opdage de små vigtige detaljer som er historiens omdrejningspunkt. Og sidst men ikke mindst så har jeg fældet et utal af tårer fordi det er så hjerteskærende en kærlighedshistorie. Åhhh den har virkelig kunnet vække mange følelser i mig.

Alt i alt er jeg virkelig imponeret over disse bøger og over hvor hurtigt jeg fik dem læst. Jeg kunne simpelthen ikke ligge dem fra mig da jeg først var kommet igang. De han VARMT anbefales. :D

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)