Dagens Halloween Makeup Look - Extraterrestrial

Reklame - Dette Halloween Makeup Look er lavet i samarbejde med CoolStuff.dk. Visse produkter er sendt til test.
Så er der endnu et Halloween Makeup look klar. Denne gang har jeg lavet et mere .... alien-agtigt look. Jeg har ikke lavet sådan et før, så jeg tænkte at det skulle prøves. Det var ikke uden problemer, men der ligger så meget arbejde i det, så jeg ville ikke lave det om. Håber I synes om det alligevel. :)

Sidst i indlægget ser I et billed med de produkter jeg har brugt til det og det viser blandt andet nogle produkter, som CoolStuff.dk har været så skønne at sende til mig. Uden dem havde mange af mine Halloween Makeup Looks ikke været blevet til noget i år. Så de skal have mange tak! Tjek eventuelt selv deres Halloween Kostumer og Halloween-makeup ud. De har så meget fedt derinde. Jeg har blandet andet selv brugt nogle af deres ansigtsfarver og falske vipper til dette look.


1 kommentar:

  1. Du ser farlig ud.. ha ha..
    Det er helt vildt. Lov mig lige at du aldrig ser sådan ud når vi skal ses. HaHa

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)