GiveAway - Vind din egen Anti-Julekalender med Ulykkekager (LUKKET)

Reklame for CoolStuff.dk - Modtaget som gave, til anmeldelse og en giveaway.
Åhhhh se lige hvad CoolStuff.dk har fået på lager! Den fedeste Anti-Julekalender med det smukkeste design! Jeg er smaskforelsket. Og det fede ved denne er, at det er en anti-Julekalender! Dét er sku skægt og dejligt anderledes. Den perfekte Julekalender til den der ikke er så begejstret for Julen og de almindelige Julekalendere, eller til den som bare gerne vil prøve noget anderledes.

Stilen minder mig om Tim Burton og det synes jeg er fantastisk! For hans stil er så fed og jeg elsker at producenten af denne kalender har valgt at holde farverne i sort og hvid. Den kommer til at passe så godt ind i min stil i December måned. Igen dumme røde og gullige farver. :P

Denne anti-Julekalender indeholder ikke den typiske chokolade eller andet sødt, men derimod ulykkekager. Yup! Ulykkekager med et dystert budskab i hver. Dét er altså for morsomt. For nogen virker det nok miserabelt at "ødelægge" Julen på den måde, men jeg synes derimod at det er ret skægt. Jeg elsker at den er anderledes.

Noget andet jeg også elsker ved denne er at hver gang man sidder og studere designet, så finder man noget nyt i virvaret af figurer og mønstre. Og selve ulykkekagerne er også i deres egen individuelle pose med et design på. Jeg ønsker ikke at åbne nogen af mine låger endnu, men I kan se et par af dem inde på CoolStuffs egen side hvor de beskriver denne Anti-Julekalender. Så hvis I ønsker at se dem, så kig derinde. Læs eventuelt også om tanken bag den.

Og nu hvor I allerede er derinde, så kan I jo kigge lidt på deres udvalg af Julegaver eller måske kigge efter ting til en Pakkekalender hvis I har planer om at lave sådan en. :) Eller måske er en Erotisk Julekalender noget I mangler? Mulighederne er mange!

Hvis ikke det er, så kunne denne anti-Julekalender måske være noget for jer. Og det fører os tilbage til formålet med dette indlæg. Fordi i kan nemlig vinde denne anti-Julekalender! Hvis du ikke er så begejstret for Julen eller bare gerne vil prøve noget anderledes, så synes jeg at du skulle smide et lod i puljen og prøve at vinde den. Reglerne er simple:

● Skriv en kommentar til dette indlæg og fortæl hvad du hader mest ved Julen. ;)
● Du skal have adresse i Danmark.
● Husk at skrive dit fulde navn og email-adresse så jeg kan skrive til dig hvis du er den heldige.

Denne GiveAway vil slutte Tirsdag d. 6 November. Vinderen vil blive offentliggjort i dette indlæg, og bliver kontaktet direkte på mail Onsdagen efter. Held og (u)lykke alle sammen. ;) *Hehe*

Vinderen blev Maja Holmgren! Tillykke. Du modtager en mail så hurtigt som muligt. ;)


5 kommentarer:

 1. Jeg kan nu godt lide jul, men det kan nemt blive for overdrevet. Det jeg hader mest er virvaret af mennesker, for det kan godt overskygge hyggen. Jeg synes denne kalender er så fed, lidt julet uden det bliver for overdrevet!

  - majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 2. jeg hader at det går så hurtigt og at det kun er jul 1 gang om året

  SvarSlet
 3. Det eneste jeg faktisk hader ved juletiden, er den eventuelle vinter depression. Det er så nederen at både blive ramt af det, og være en del af at andre er blevet ramt af det. Jeg elsker virkelig julen og ville være dejlig med en enkel julekalender :p
  Sophie Brixen Friis-Iwanouw
  Sophie.Iwanouw@gmail.com
  Sophie Brixen Friis-Iwanouw
  Sophie.Brixen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Der er mange aspekter af julen, jeg holder virkelig meget af, men som asatroende er der også mange kristne aspekter ved julen, jeg kan blive lidt irriteret over. Et decideret had vil jeg ikke kalde det, for vi skal jo allesammen være her, og man kan jo strikke sin egen jul sammen præcis, som man synes. Udover asatroende, er jeg meget stor tilhænger af Burtons univers og alt, hvad der er skævt og stikker uden for normerne, og jeg synes, den her kalender er vildt skæg. ☺ karenvigelsoethor@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg er vidst nød til at prøve være med her.. Kunne være lidt sjovt at vinde. :D

  Jeg hader alt det familie drama der ind imellem er ved jule tid.. De første bekymringer starter tit inden sommerferien og jeg magter det bare ikke. Har ofte haft lyst til at stikke af.. Det koster for mange kræfter, når man egentlig burde bruge dem på at glæde hinanden.

  Tror altid jeg har vundet noget på din blog, så nu må det altså være min tur.. Ha Ha... :D

  Knus Jeanette.. ( jeakh@youmail.dk )

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)