To sæt Hjemmelavede "Hekse Runer"

Jeg går igennem en ret... svær periode for tiden, og jeg har brug for at lade mine tanker vandre i lidt andre baner en gang imellem for at undgå at knække sammen. Det er svært når hjernen ikke rigtig vil samarbejde, men jeg formåede alligevel at bruge en times tid her den anden dag på at tænke på noget andet. Jeg havde nemlig forelsket mig i nogle "Hekse Runer" og besluttede mig for at lave nogen selv for ikke at smadre min konto mere end nødvendigt. Jeg har det nemlig med at "købe" mig til humøret, og det har jeg virkelig kunne mærke i Oktober måned og det må ikke ske i denne også.

Men tilbage til runerne....

Der er mange forskellige rune-sæt, men jeg har valgt at lave to sæt - det ene med en smule ændring/tilføjelse. Disse runer har jeg valgt at lave i cernit, men man kan lave dem ud af træ, sten, tin... tja.. hvad man nu selv synes passer en bedst. Og da jeg alligevel havde noget cernit liggende med lidt "natur struktur", så tænkte jeg at det ville være fint til disse. Jeg har også valgt to forskellige farver, så jeg kan holde de to sæt runer hver for sig.

Jeg er glad for at de faktisk endte lidt med at ligne små sten, da det var hvad jeg ellers ville have lavet dem ud af hvis ikke cernitten ville fungere. Og på denne måde kunne jeg lave symbolerne i hver "sten" som en gravering. Da de var bagt tilføjede jeg lidt sort farve i rillerne og så var mine runer færdige. :) De har fået den perfekte størrelse. Jeg mangler dog en lille pose til det ene sæt, så indtil videre ligger de sammen i denne grønne pose. Det er ikke meningen, men det bliver nødt til at være sådan her så de ikke bliver væk i mellemtiden.

De skal selvfølgelig "renses" inden brug og det er der forskellige måder at gøre på. Det kan være at jeg en dag skriver et indlæg om det også. Samt betydningen af de forskellige symboler.

Det første sæt er et der bliver kaldt "The 13 Witches Runes". Dette sæt er det med flest runer og jeg har tilmed valgt at tilføje en enkelt rune til mit sæt. En rune jeg har set i andre sæt, og som jeg synes ville være et must i mit. Derudover har jeg valgt at ændre lidt i designet på nogle af symbolerne, da jeg kan se der er forskellige variationer i forvejen. Derfor har jeg lavet dem som jeg gerne vil have dem, og så de kan bruges til flere forskellige ting.

Det andet sæt er et der bliver kaldt noget i retning af "Wiccan Sabbat Runes". Det er otte runer der symboliserer de otte Wiccanske helligdage. Disse synes jeg især er super fine da mange af symbolerne tit ses inden for Wicca og det tiltrak mig ved dem. Så selvfølgelig skulle jeg også have det sæt lavet.

Så nu er jeg ejeren af to fine sæt Hekse Runer og de kommer til at være en fin tilføjelse til mit lille "Wicca Hjørne". :D Bliver sku snart nødt til at udvide det. Der er ikke mere plads.

2 kommentarer:

 1. Hvor er de fine.. Nogle du sælger? 🤗🙏

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   Jeg har desværre kun dette ene sæt, så det var ikke planen. Men måske ude i fremtiden kunne det måske godt være at jeg gjorde. Jeg går nemlig lidt og drømmer om at lave en lille etsy shop på et tidspunkt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)