#BlogXMas: 2. Advent Giveaway - CoolStuff (LUKKET)

(Reklame) CoolStuff.dk har været så søde at stille et gavekort til rådighed til denne giveaway.
Glædelig 2. Advent alle sammen! Håber I har en god Søndag indtil videre. Det er blevet tid til endnu en giveaway og i dag er det et gavekort til CoolStuff, som jeg har været kunde hos i mange år efterhånden. Deres sortiment udvider sig hele tiden og de har seriøst de fedeste ting. Der er så meget forskelligt derinde, så der vil helt sikkert være noget I også kan bruge. På billederne i dette indlæg ser I lidt af de ting, som jeg selv har fået købt hjem igennem årene og jeg bruger dem stadig den dag i dag. Så hvis I stadig mangler lidt Julegaver, så smut ind og se om I kan finde dem hos dem. Jeg kan I hvert fald varmt anbefale jer det.
Gavekortets beløb lyder på 500 kr.

Nogle af de ting jeg selv har været rigtig glad for og som jeg har købt hos CoolStuff er det super lækre Snugrug I ser på billedet. Jeg har haft det i en del år efterhånden og det bliver stadig flittigt brugt. Jeg elsker at der er ærmer og en lomme i. Derudover så har jeg også haft stor glæde af de lækre cozy slippers som kan varmes i mikrobølgeovnen. Dem har jeg også haft i nogle år efterhånden og de fungerer stadig. De dufter skønt af lavendel - selv efter en del brug - og de er dejligt afslappende. Derudover så har de også ting, som jeg har købt andre steder, og til lige så billige priser. Blandt andet en Himalaya Saltsten lampe, Lightboxe, Powerbanks osv... De har som sagt rigtig mange lækre ting!

Ting jeg selv stadig er nysgerrig efter at få købt hjem er et krus der ligner Rudolf og en lille højtaler der ligner en ræv. De er simpelthen for søde. Jeg har dog allerede været henne og købe noget hjem så det må vente til et andet tidspunkt. Det jeg fik købt er nogle isterning-forme og et massageapparat til nakke, ryg og andre ømme muskler. Jeg prøvede dette apparat sidste Vinter på en messe og forelskede mig hurtigt i det. Jeg fik det dog ikke købt og det er jeg glad for, for jeg har nu fået det billigere end de ville have for det. Og det fungerer ubeklageligt. Det er perfekt til en afslappende aften i sofaen imens man sidder med sit skønne snugrug på, de varme slippers og en god film på flimmerkassen. Sidde og blive masseret imens man hygger - perfekt!

Men nu til det vigtige i dagens giveaway. Hvordan kan I vinde dette gavekort på 500 kr? Det er nu meget simpelt. Det eneste I skal gøre er følgende:

● Fortælle hvad I vil bruge gavekortet på hvis I er så heldig at vinde.
● Husk at skrive fulde navn og email så jeg kan komme i kontakt med vinderen.

(Og husk det nu! Ellers kommer I ikke med i puljen!)

I må selvfølgelig også meget gerne dele giveawayen på de sociale medier så flere får chancen for at deltage. Det ville gøre mig glad. ;) Og det ville sprede budskabet om Coolstuffs skønne produkter og Julegave-idéer.

Konkurrencen slutter d. 12 december (Det giver jer lidt dage til at shoppe hvis I ønsker at modtage bestillingen inden Jul.) og jeg vil derefter offentliggøre vinderen i dette indlæg ved at tilføje navnet her nedenunder. Vinderen får direkte besked på mail. Hører jeg ikke fra vedkommende inden for to dage bliver der trukket en ny vinder. Så hold øje med jeres indbakke. Held og lykke!
Vinderen er nu blevet trukket og det blev Amanda Hansen. Tillykke! Håber du får købt det instax kamera som du gerne ville bruge gavekortet til. ;) Der er blevet sendt en mail afsted til dig.

10 kommentarer:

 1. Håber at det er rette sted jeg skriver mht konkurrencen 🙏🏼 For 500 er der jo meget godt, men jeg ville købe KitchPro Bubble Waffle Jern + Skønheden og Udyret Chip-krus + Retro Bottle Opener 🙋🏼‍♀️
  Camilla Skovsende Madsen
  camilla_madsen_2405@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg har set sådan en smart pølsepude som man både kan ligge på og have imellem knæene,den ønsker jeg mig.
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 3. Sikke en lækker præmie, du har skaffet <3

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg købe de søde kattepuder, som jeg har kigget på en million gange:

  https://www.coolstuff.dk/Kattepuder

  Glædelig jul <3

  Kh Louise Olesen
  Lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg vil bruge gavekortet på et instax kamera :)
  Amanda Hansen - amandaebh@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg har længe drømt om et badekar :) https://www.coolstuff.dk/Badebalje-til-Voksne

  Så et tilskud til det hvis være helt perfekt <3 Glædelig jul <3

  Camilla Hovej
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 6. De har så mange søde ting! Har forelsket mig i en knage hvor der kommer en lille nysgerrig kat op af en kasse når man hænger noget på den og skal i hvert fald bruge 2! 😀

  majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg ville lade min 7-årige knægt gå amok på deres side. Jeg kender ingen der er så vild med sjove dimser og sære gadgets som ham, så det ville helt sikkert gøre lykke!

  Lonnie Nielsen Storgaard
  Lonnienielsen10@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg vil bruge dem til et vækkeur.
  Mine børn har så svært ved at komme ud af fjerene om morgenen.

  SvarSlet
 9. Ville bruge det på denne. https://www.coolstuff.dk/Zenkuru-Nakkemassage

  Har kroniske smerter efter et piskesmæld, så den ville måske gøre god gavn.

  Jane_mig@hotmail.com
  Jane kjeldstrøm

  SvarSlet
 10. Jeg ville købe mig nogle af dem her: https://www.coolstuff.dk/KitchPro-skub-op-is-forme, og så for resten af pengene kunne man jo eventuelt købe et Bubble Waffle Jern :-)

  Emillia Mølgaard
  emmi.moel@gmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)