#BlogXMas: Sød lille DIY-gave - Daglige Julestemnings Idéer

Jeg har igen i år ingen pakke- eller chokolade Julekalender jeg kan hygge mig med hver dag (jeg har min anti Julekalender og min Pukka te-kalender jeg vandt i November), men jeg har alligevel lavet mig noget jeg kan hygge ekstra med her i December. Og det er hvad jeg vil dele med jer i dag. Det er faktisk også en super fin lille gave til en person du mener fortjener lidt ekstra at hygge med hver dag. Det er måske lidt for sent nu da December er gået igang, men det kunne måske være en idé til en lille "Julekalender"-gave til næste år? ;)

Der er tale om dette glas med daglige idéer til at skabe lidt Julestemning. Der er 24 små sammenrullede sedler i glasset og på hvert af dem står der en idé til hvad man kan lave den pågældende dag for at få lidt ekstra Jule-hygge. Og på nogle af de sedler står der også at man må tage en af de snacks jeg også har valgt at smide i glasset. Ønsker man at der skal være en snack til hver dag, men man lave det i et større glas. Dét kunne også være en god idé. Jeg havde dog kun dette lille glas, så det blev sådan her i år.

For at gøre glasset lidt mere "Julet" har jeg valgt at klistre lidt klistermærker på det samt på låget. Her er det jo kun fantasien der sætter grænser, så det er op til en selv hvordan det skal dekoreres. Havde jeg haft et større glas var jeg nok gået mere amok med det kreative. Så havde jeg lavet et vinterlandskab hele vejen rundt, måske endda smide en lille lyskæde op under låget osv, men.. tja.. Det kan være at jeg gør det til næste år. :) Så bliver der også lidt mere plads til lidt af det søde til ganen. *Hehe* Men i år blev det bare klistermærker der endte med at pryde glasset.

Er man en børnefamilie eller i et forhold kan man jo skrive små hyggelige aktiviteter på sedlerne eller små kærlige beskeder. Det kunne være alt fra at spille et brætspil med familien, gå en tur i skoven for at finde familiens Juletræ, tage på et Julemarked osv.. Mulighederne er mange. Jeg synes i hvert fald selv at det er super hyggeligt med sådan en daglig Julestemnings-booster. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)