#BlogXMas: The Body Shop Jule produkter 2018

Det er efterhånden blevet en fast ting at jeg skal have købt den nye Jule-serie hos The Body Shop når de kommer ud med en og i år var ingen undtagelse. Også selvom en af duft-kombinationerne ikke lige var så... "Julet" for mig da jeg så dem. Men derfor ville jeg gerne prøve dem alle tre alligevel. Og ja jeg kunne sagtens have ventet med at købe produkterne til efter jeg havde duftet til dem, men da jeg ikke kommer ret meget til Odense, så var jeg ikke sikker på at jeg ville nå at få købt nogle af dem før de blev udsolgt. Så jeg købte disse produkter lige så snart de var tilgængelige på deres site. (Det var i starten af September) Jeg har altså haft dem stående længe og har kunne danne mig et indtryk af duftene inden jeg nu tager dem i brug.

For at spare så mange penge som muligt, så besluttede jeg mig for at købe den gave-version der hedder "Festive Sack". Det er en rigtig fin Jule-sæk med fire produkter i hver og til prisen synes jeg faktisk det var fair. (Jeg gav 145,- pr sæk.) En sæk indeholder en Shower Gel (60 ml), en Body Scrub (50 ml), en Body Butter (50 ml) og en Håndcreme (30 ml).

● Berry Bon Bon - "En duft af skønne vinterbær". (Den røde sæk)
Bær-duften har de efterhånden haft en del gange og jeg var lidt nervøs for den denne gang, men den er overraskende god! Den er hverken for sød eller for sur i duften. Den minder mig lidt om den der hedder "Frosted Berries", som man kunne få sidste år, men den var alligevel lidt mere frisk i duften, hvor denne er mere varm og sød. Helt klart en duft jeg kan anbefale her i Julen.

● Vanilla Marshmallow - "En duft af ristet skumfidus". (Den gule sæk)
Når jeg tænker på skumfiduser så tænker jeg faktisk mest på Efteråret. Og det var faktisk den tanke jeg fik da jeg så denne duft-kombination. Selvfølgelig hører skumfiduser også til i Julen i den varme kakao, men alligevel. Det er bare en Efterårs-ting for mig. Og især farvekombinationen på sækken giver mig Efterårs-vibes. Men når nu det er sagt, så synes jeg faktisk ikke at denne er så malplaceret her i Julen. Det er en super sød og lidt krydret duft. Det er ikke min favorit, men den er på ingen måde dårlig. Og vaniljen er helt klart tydelig, så hvis man er til den duft, så ville denne være et godt valg.

● Peppermint Candy Cane - "En duft af pebermyntestokke". (Den grønne sæk)
Denne var jeg faktisk mest spændt på at dufte til, da jeg elsker en god candy cane og så elsker jeg at de har trukket den grønne farve ind i denne. Sækken er ud af disse tre helt klart min favorit - også selvom den irriterende røde farve er deri. Når det kommer til duften så er jeg så glad for den friske duft af pebermynte. Den er helt sikkert min favorit ud af disse tre. Den er dejligt frisk men man kan stadig fornemme lidt af det søde. Åhhh den er lækker!

Disse "Festive Sacks" er simpelthen så søde og den perfekte velduftende Julegave denne Jul. Duftene er så forskellige fra hinanden og det synes jeg faktisk er ret lækkert. For der er noget til dem der elsker de super søde dufte, nogen der elsker frugt dufte og så sidst men ikke mindst noget til dem der er mere til det friske. Jeg var personligt ret nervøs for årets dufte, men jeg er positivt overrasket over dem alle. Så jeg fortryder på ingen måde mit køb af alle tre.

Hvis ikke I allerede har været inde i The Body Shop og dufte til dem, så kan jeg varmt anbefale jer at gøre det. :) Måske der er en af dem som vil være din Jule-duft i år? ;)

1 kommentar:

  1. This website was... how do I say it? Relevant!!
    Finally I have found something which helped me.

    Kudos!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)