#BlogXMas: Mine julebøger i år

Allerede i Januar begyndte jeg at kigge efter nogle Julebøger til i år - Yup! Crazy meget tidligt på den, men jeg ville bare gerne være sikker på at finde nogen. Og jeg købte derfor tre stk på eBay. De andre to i puljen er genbrug. Den ene fik jeg af en veninde og den anden er købt i en lokal genbrugsbutik. Så min bunke er altså på hele fem bøger i år.

Normalt forsøger jeg helst at have lidt forskellige genre når det kommer til bøger i Julen, men i år er det blevet udelukkende romantiske chick-lit bøger. Det bliver måske lidt for pladderromantisk i længden, men.. nu må vi se hvordan det går. Jeg kan jo altid nøjes med at læse et par stykker af dem, blande lidt krimier ind imellem og gemme resten af Julebøgerne til næste år. Men indtil videre ligger de alle fremme så jeg kan læse dem hvis jeg nu får lyst.

Men min bunke indeholder altså i år følgende bøger:

"En duft af sne" af Nora Roberts
"Gaven" af Cecelia Ahern
"Not Just for Christmas" af Debbie Macomber
"The Little Christmas Kitchen" af Jenny Oliver
"Make A Christmas Wish" af Julia Williams

Som nogle af jer nok ved, så er jeg i forvejen ret glad for Nora Roberts' og Cecelia Aherns bøger, så de kommer nok til at falde i god jord hos mig. De tre andre forfattere mener jeg er totalt nye for mig. Jeg kan i hvert fald ikke mindes at have læst andet af dem, så dem er jeg ret spændt på. Under alle omstændigheder så mangler jeg i hvert fald ikke bøger til denne måned. *Hehe*

Er der nogle af dem som I har læst før?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)