#BlogXMas: Min Juleaften og Julegaverne

Glædelig bag-Jul alle sammen! Jeg håber at I havde en helt igennem fantastisk dag i går, og at I fik en masse lækker mad og gaver. Jeg skulle langt om længe holde Jul sammen med min søster og det var også super hyggeligt og afslappende. Jeg har virkelig savnet vores Jule sammen, så det var så dejligt endelig at kunne holde det sammen med hende - og selvfølgelig også min lille niece.

Vi fik os en masse lækker mad - og min mave er bevis på det - og alt for mange søde sager. Og ja.. Som sagt så straffer min mave mig for det i dag, men det var det værd. Det sker kun et par gange om året, så jeg overlever. I dag står den derfor på plejning af mave og på en masse afslapning. Min mave får det nok ikke bedre i dag, da jeg har fået rester med hjem til i aften, men igen.. jeg overlever. Det sker ikke så tit. Så jeg skal bare være hjemme og nyde lidt tid sammen med Prinsen. Som virkelig har savnet mig den sidste uges tid, hvor jeg stort set ikke har været hjemme. Så jeg tror at han er glad for at jeg nu har en uge hjemme hos ham. Han har i hvert fald overfaldet mig de sidste mange aftner jeg er kommet hjem og har ikke ville ned fra skulderen (Der vil han gerne op og sidde som en baby der skal bøvse), så ja.. Nu er det hans tur til at få min opmærksomhed.

Men jeg tænkte at jeg lige ville vise hvad jeg fik med hjem i nat inden jeg smutter helt for i dag. Så her ser I lige et billede af mine skønne Julegaver.

Som jeg skrev i mit "Mine Julegave ønsker i år"-indlæg så ønskede jeg mig en hel del bøger i år, og som I kan se, så har jeg faktisk gået en del af dem. Hvilket gør mig så glad! Af mine forældre fik jeg både "Kaninjægeren" og "Lazarus" af Lars Kepler og nu er den serie komplet! Lars Kepler skriver nok flere bøger til den serie, men nu har jeg alle dem der er udgivet og det er fantastisk!
Af de gamle fik jeg også nogle virkelig søde Jule-sokker! Og jeg er så glad for at disse er ret neutrale i farverne - ja der er lidt rødt, men det er simpelthen så minimalt - og man kan simpelthen ikke få nok Jule-sokker. Så dem blev jeg virelig glad for. De er så hyggelige! Jeg elsker især dem med snemanden.
Og sidst men ikke mindst så havde min mor været henne og været produktiv. Hun havde nemlig lavet et tørklæde til både mig og min søster. Mit er i de fineste blå og sandfarvede farver og det er så fint. Det skriger så meget "Vinter" i farverne og jeg er stor fan.

Og nu hvor vi er ved hjemmelavede ting, så var min onkels kæreste lige forbi i Søndags og hun havde faktisk nogle gaver med. Det havde jeg slet ikke regnet med. Og hun havde også en med til mig. Jeg havde nemlig beundret de hjemmestrikkede sutsko hun havde på til vores Julefrokost, og hun har så været henne og lave et par til min søster, hendes kæreste, Saga og mig! Ja jeg fik også et sæt. Og de er simpelthen så gode at have på. Og mine har hun lavet nogle små pomponer på! De er så fine.

Af min søster, kæreste og Saga fik jeg også lidt bøger. Nemlig de to der hedder "Det perfekte sted at dø" af Inger Wolf og "Tørst" af Jo Nesbø. Nu er min Inger Wolf serie færdig og jeg har nu også den seneste udgivelse af Jo Nesbøs serie. Jeg ved at der kommer en mere, så helt komplet er den ikke. Men sådan er det når de forfattere bliver ved med at tilføje bøger til de ultra lange serier. :P
De var også så skønne at forære mig en ny køkkensaks som jeg også har ønsket mig. Så nu kan jeg lade den gamle gå på pension. Det bliver så rart at kunne klippe i ting uden at kæmpe for at få saksen til at fungere ordentligt.
Sidst men ikke mindst så fik jeg også et par billedrammer og tilhørende billeder af Saga til at putte i. Åhhhh! Lige hvad jeg ønskede mig. Og det er så skønne billeder af hende. De skal straks op på min billedvæg. Og ja jeg ved godt at de billeder ikke ses på mit billede, men det er der en årsag til. Men tro mig. De er simpelthen så gode.

Den allersidste gave var fra min elskede veninde Mette og hendes to små guldklumpe. Sidste år fik jeg et billede af Silas og i år fik jeg så et billede med dem begge to - altså Silas og Niclas. Det kommer op og hænge over det jeg fik sidste år. Så min billedvæg er vokset igen og det ser så fint ud.

Det er nogle virkelig skønne gaver og de skal alle sammen have så mange gange tak for dem.

Jeg smutter nu. Prinsen kræver min opmærksomhed og jeg er faktisk også lidt død. Så jeg tror at jeg vil smide mig på langs på sofaen og bare flade ud resten af dagen. ;) C'Ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)