#BlogXMas: Mine Julegave ønsker i år

Hvert år når spørgsmålet "Hvad ønsker du dig?" dumper ind, så panikker jeg en smule. For hvad ønsker jeg mig? PAS! Jeg ved det faktisk ikke! Vi er jo ikke rigtig en familie med en stor pulje med penge når det kommer til gaver, så det er begrænset hvad man kan skrive på listen. Og begrænset hvad man kan "tillade" sig at skrive derpå. For man vil jo heller ikke blive skuffet over ikke at få det man ønsker sig. Så listen er ikke så lang og tingene er heller ikke særligt prangende. Men der står dog alligevel lidt ting på listen i år. Kun fordi jeg siden Julen sidste år begyndte at skrive ting på. Hvis ikke jeg havde gjort det ville jeg nok have været en smule lost. For jeg ville simpelthen ikke kunne svare på dét spørgsmål fordi jeg så ville have glemt de ting jeg rent faktisk godt kunne tænke mig. Men i år var jeg på forkant med det. Mine Julegave ønsker i år er derfor følgende...
Jeg har en hel del bøger på listen. Bøger jeg mangler i div. serier eller bøger af forfattere som jeg er gået hen og er blevet ret glad for. Bøgerne "Fantastic Beasts and Where to Find Them" og "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" af J.K. Rowling er på listen fordi jeg jo er ret glad for Harry Potter bøgerne og disse ville være en fin tilføjelse til samlingen. Det er dog bøger jeg sagtens kan vente med at få, men tja. :P De blev nu alligevel skrevet på.

"Det perfekte sted at dø" af Inger Wolf er sidste bog i en serie jeg har stående, og jeg har endnu ikke fået læst den, da jeg mangler denne. Så hvis jeg får den hjem, så kan jeg endelig komme igang med den serie. Det bliver rart, for jeg har hørt at den skulle være ret god. Og nu hvor vi er ved serier, så er bøgerne "Kaninjægeren" og "Lazarus" af Lars Kepler også en del af en mindre serie, som jeg heller ikke har fået læst endnu. Men Lars Kepler bliver jo ved med at tilføje bøger til den, såå... Jeg bliver ved med at "samle sammen" indtil han er færdig og jeg så kan komme igang med den.
I serie-kategorien mangler jeg også "Tørst" af Jo Nesbø. Det er heldigvis sidste bog i den, så får jeg den hjem, så kan jeg også komme igang med den serie. Og Jo Nesbø er også - hvad jeg har hørt - en fantastisk forfatter, så jeg glæder mig til at komme igang med den.

Sidste bog på ønskelisten er "Forlad os vor skyld" af John Hart. Denne er ikke en del af en serie, men jeg har nogle stykker af hans andre bøger og jeg elsker den måde han skriver på. Han er en fantastisk krimi-forfatter og jeg kan kun anbefale jer at læse hans bøger. Men denne vil jeg virkelig også gerne have til "samlingen" i bogreolen. :D

Nu til de "ikke-boglige" ønsker. Min Køkkensaks har set bedre dage, så jeg ønsker mig en ny en af slagsen. Jeg kunne selvfølgelig selv købe en, men tja. Den blev altså tilføjet ønskelisten. Det samme er en Single Eyeshadow Case fra The Body Shop. Jeg købte for noget tid siden en gul øjenskygge fra dem, men tænkte ikke lige over at der ikke fulgte en case med til den, såå.. nu ligger den uden beskyttelse, og det er ikke en specielt god idé. Så jeg ønsker mig en case. De er heldigvis ret billige, så får jeg den ikke her til Jul, så køber jeg bare en næste gang jeg er forbi en butik - hvilket desværre ikke sker ret tit.

Jeg ønsker mig også et indrammet billede af min lille niece. Gerne med en sort ramme så det kommer til at passe ind i min billedvæg. For selvfølgelig skal hun have en plads der. :D Og sidst men ikke mindst, så ønsker jeg mig altid et Gavekort til Matas. Jeg vil så gerne have en backup af et par af de nye Depend vipper, så det ville være rart at kunne købe dem med god samvittighed. :P Og så er der selvfølgelig også nogle andre ting jeg også gerne vil have købt. Så får jeg et gavekort, så ville det være lækkert.

Det var mine ønsker i år. Der er ikke så mange, men der er nok. :) Hvad ønsker I jer i år?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)