#BlogXMas: Mine egne favorit Julekalender indlæg igennem årene

Nu hvor jeg som sådan ikke har nogen rigtig Julekalender her på bloggen i år, så tænkte jeg at vi lige kunne kigge lidt tilbage på nogle af mine gamle indlæg fra forrige år. Jeg har nemlig et par stykker - eller syv - som jeg selv er ret glad for selv den dag i dag. Og dem vil jeg gerne dele med jer i dag. Og nu hvor jeg tænker over det. *Haha* Så er de stort set alle sammen i den kreative kategori.

● Det første indlæg er helt tilbage fra 2013. Vi var gået igang med at producere en masse glas med "Syltede Nisse Rumper" og ud af det kom der lige en lille DIY tutorial samt en video. Siden hen er produktionen gået lidt i stå og jeg nåede faktisk kun at lave et par glas med en engle-version af dem. Altså "Syltede Engle Rumper". De var i hvide nylonstrømper i stedet for nude og "ballerne" fik tilføjet lidt pink blush for at give en ekstra lille detalje til dem. Og i stedet for kanel, nelliker og stjerneanis brugte jeg prismer, hvide fjer og perler og en smule glimmer. Men som sagt så har vi ikke rigtig lavet flere siden. Men det var skægt at lave dem - og tidskrævende - og resultatet blev super godt. Interessen udefra har i hvert fald været stor.

Det andet indlæg er fra 2015. Jeg havde besluttet mig for at lave mig selv en hyggelig pakkekalender nu hvor jeg ikke længere er så heldig at få dem af andre. Så jeg lavede en hurtig og kreativ DIY hvor jeg viste hvordan jeg pyntede den ramme jeg havde besluttet at bruge til projektet. Og selvfølgelig også hvordan jeg valgte at "hænge" mine pakker på som jeg kunne åbne én af hver dag i Julen. Det blev super fint og jeg kan varmt anbefale jer selv at prøve det. Det er måske lidt for sent i år, men så til næste år måske. :) Især jer med børn kunne dette være en idé.

Det tredje indlæg er fra 2016. Dette er ikke i den kreative kategori men mere i den.. ehm.. lækre?! Jeg synes i hvert fald at det er to rigtig lækre drikke, som jeg igen i år nyder. Jeg har i dette indlæg delt to opskrifter med jer. Den ene til en varm kakao med Baileys og en Pebermynte stok. Den perfekte varme kakao i Julen. Udover en med karamel og kanel. Den anden drik er en kold Jule-Frappe. Jeg nød faktisk denne i går og kan kun varmt anbefale jer at prøve den. :)

● Det fjerde indlæg er også fra 2016. I dette indlæg har jeg faktisk flere DIYs og har linket til nogle endnu ældre af slagsen. Mine favoritter i dette indlæg er helt sikkert min skønne Julekrans med gran og kristtjørn og mit fine Jule-landskab. Julekransen var super smertefuld at lave, da jeg stak mig et utal af gange på kristtjørnen, men det var så meget smerten værd. For hold nu op hvor blev den altså fin! Især efter at have tilføjet lidt hvid maling for at få lidt frost- og sne-look over den. Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg laver sådan en.
Og så er der snelandskabet. Det er egentlig ikke selve landskabet jeg er vild med, men selve bilen. Jeg havde nemlig i flere år søgt efter en bil som den, men aldrig kunne finde en - før det år. Købte den på eBay og jeg elsker den stadig. Bruger den hvert år på en eller anden måde. I år har jeg dog også en større i en lys blå farve, men den lille hvide her er stadig min lille baby og favorit.

● Det femte indlæg er fra 2017. Jeg valgte sidste år at dekorere mine vinflasker, fordi de slet ikke passede ind i min stil hvis de stod fremme. Og tja.. Jeg ville egentlig også bare prøve at se om det jeg havde i tankerne kunne lade sig gøre. Og det kunne det. :) Og så kan flasker som disse jo virkelig pynte på Julebordet hvis man går op i at få det dækket pænt og holde sig til en bestemt stil. Prøv det! Det er super simpelt og kommer til at se rigtig fint ud.

● Det sjette indlæg er også fra 2017. Denne DIY er den dag i dag stadig en af mine favoritter. Disse små Gingerbread House Dekorations til Krus er simpelthen så bedårende og er super fine til Jule-teen eller hvad du nu ellers har valgt at nyde på en kold Vinterdag. De ville dog være super perfekte hvis de var rigtige kager, men jeg er slet ikke født med kokke evner, så det ville jeg ikke rode mig ud i. Disse kan jo også genbruges igen og igen, så det er jo egentlig også ret lækkert.

● Og sidst men ikke mindst så er der det syvende indlæg som også er fra 2017. Denne DIY er nok min største og mest elskede DIY-ting i mit hjem - og som jeg stadig har stående fremme hele året rundt. Min Hyggelig TV-Kamin. Jeg har altid gerne ville have en kamin, men aldrig haft råd eller plads, så da jeg fik idéen til denne gik jeg straks igang med at teste det ud. Jeg havde en masse Goodiebox kasser som bare stod og flød og de endte med at være perfekte til dette projekt. Og jeg elsker det stadig! Nyder at dekorere den efter årstiderne og så er den bare super hyggelig rundt om TV'et. Kan varmt anbefale jer at prøve at lave en.

Det var mine egne favorit Julekalender indlæg igennem årene. Hvad synes I om dem? Og har I selv nogen I har været glade for her på bloggen som jeg ikke selv har nævnt? Det vil jeg virkelig gerne høre om. :) På den måde kan jeg jo få en fornemmelse af hvad jeg skal gøre mere af fremover. Og hvis I har ønsker til næste år, så skriv dem endelig til mig i en kommentar til dette indlæg. Jeg ved godt at der er et helt år til næste gang, men jo længere tid jeg har at løbe på jo bedre. :) Det kan jo være at der på den måde kan blive tid og plads til større projekter hvis det skulle være tilfældet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)