Dét ønskede jeg mig helt sikkert IKKE til Jul i år

Denne uge startede ikke som planlagt. Det er efterhånden begyndt at blive et ret normalt mønster i mit liv. Der sker altid et eller andet uventet - gerne ubehageligt - som ændrer på mine planer. I dag skulle jeg havde været nede og træne, da jeg ikke nåede det i Fredags, men... ja det kom jeg så ikke. Hvorfor? Det kommer jeg til om lidt. Først skal I lige have historien fra start af.

Jeg mener ikke at fik fortalt jer om min grimme opdagelse for præcis en uge siden. Tror kun at jeg fik skrevet om det på Twitter. Men jeg var ved lægen om morgenen og der var intet unormalt der - ej hellere om morgen da jeg var i bad. Så jeg blev voldsomt overrasket da jeg om aftenen opdager at mine ben er sat til i røde pletter. Som i over det hele! Eller mest lårene. Det var så sket i løbet af dagen og jeg blev faktisk lidt nervøs. Jeg besluttede mig dog for at lade der gå nogle dage for at se om de ville forsvinde. Eller om det ville sprede sig.

Der skete dog ikke nogen forværring, så jeg valgte ikke rigtig at reagere på det og give det noget mere tid. Der gik en uge uden forandringer og så lidt mere tid. Men her i weekenden opdager jeg så at det har spredt sig igen fra den ene dag til den anden. Dét begyndte straks at bekymre mig. For fra kun at være på mine lår og lidt nede på resten af benet, så har det nu spredt sig til maven og mine arme. Stadig uden svien, kløe osv som jeg måske havde regnet med. Men jeg var nu så bekymret at jeg blev nødt til at få en tid hos lægen i dag. Heldigvis kunne jeg komme til ret hurtigt.

Han kunne ikke give mig et helt sikkert svar, da det åbenbart ikke er startet hvor han siger det, han tror det er, normalt gør. Hvilket er lidt mystisk. Men han mener altså at jeg har fanget mig en voldsom omgang "Pityriasis Rosea" - også kaldet "Franske Roser". Det plejer dog at klø og være mere tørt, men.. tja.. Det skulle gå i sig selv igen efter nogle måneder. Men spreder det sig skulle jeg ringe derned igen. Eller tage fat i dem ude på Hudafdelingen på OUH hvor jeg allerede har en tid d. 11 Januar. Så ja. Mit uheld vil bare ingen ende tage. For fanden da! *Hahahahah* Dét var ikke lige hvad jeg havde ønsket mig denne Jul. Men heldigvis har jeg ikke andre gener med det andet end at det ser ret voldsomt ud. Heldigvis er det ikke i ansigtet - endnu, så jeg kan dække det til med tøj. Men for fanden hvor er det dog belastende!

Så jeg har besluttet mig for at handle ind til noget lækker aftensmad i dag. For at forsøge at løfte humøret en smule. Især nu hvor der er hele to ubehagelige møder på Onsdag. Min angst bliver voldsom i morgen. Så ja.. Det er ikke ligefrem fordi der sker noget godt for mig lige for tiden. Og humøret er i forvejen under voldsomt pres.

Jeg vil bare så gerne være i godt humør! Please! Det er jo Jul for fanden! *Hahahahahah* Håber I har haft en bedre start på ugen, og at I byder Julen og er kommet i det rigtige humør. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)