#BlogXMas: Mit hjem dufter skønt af JUL!

Jeg har gemt lidt af mine Jule duftlys og -olier fra tidligere år og det betyder, at jeg igen i år har lidt forskelligt at vælge imellem. Mere end jeg lige havde regnet med faktisk. Og udover dem jeg har gemt på, så har jeg også købt lidt nyt. Jeg har nemlig valgt at shoppe lidt hos Duftverket.dk igen. Jeg manglede nogle dufte i min samling. ;) Jeg ville egentlig have købt disse dufte allerede i Sommers, men da de først kan købes fra Oktober måned af, så måtte jeg vente. Men jeg bestilte dem så sandelig også lige så snart det var muligt. Der er tale om disse dufte:

"Holy Tree" - Denne købte jeg også sidste år i en fuld plade, da jeg forelskede mig hovedkluns i den efter at have fået en tester af den hjem. Jeg har et fake juletræ stående så jeg har desværre ikke den der skønne duft af gran i hjemmet. Dét har jeg virkelig savnet. Men det er slut nu. For denne duftvoks dufter simpelthen himmelsk af grantræ! Og ja jeg købte som sagt en plade sidste år, som jeg har lidt tilbage af, men jeg måtte bare have en ekstra plade i år. Den er et must!

"Holidazzle" - Denne har jeg kun haft som en tester som jeg fik i 2016, så jeg måtte bare have en plade af den denne Jul. Jeg havde overvejet at købe den sidste år, men fik det aldrig gjort. Men nu skulle det altså være. Og den er altså bare så lækker! Denne duft er en af de friske Jule-dufte og den dufter skønt af tranebær, vanilje, nelliker, laurbær og fyrretræ. Jeg elsker duften af fyrretræ i denne og så er blandingen af det syrlige og søde virkelig lækker også. Det er en meget speciel duft, men man er slet ikke i tvivl om at den hører Julen til.

"Cosy Comfy Christmas" - Sidst men ikke mindst, så købte jeg også en plade af denne, som jeg også fik en tester af i 2016. Desværre havde hun ikke en plade, så jeg fik i stedet 6 testere, men det er helt okay med mig. Det er jo det samme. ;) Udover Holy Tree så er denne helt sikkert en af mine favorit Jule-dufte. Dette er Jul! Duften af kanel, krydderier, muskat, balsam og fyrretræ er simpelthen den perfekte kombination når det kommer til denne årstid. Forestil jer at sidde ved siden af det friske grantræ og spise risengrød imens. Dét er hvad denne duftvoks får mig til at tænke på. Fyretræs duften og krydderierne fungerer skide godt sammen og jeg er så glad for at jeg nu har flere brikker af denne som jeg kan nyde denne Jul. :D

Jeg havde i forvejen "Winter Berries" så den behøvede jeg ikke at bestille hjem, men jeg var virkelig tæt på det. Den har en duft af.. Well.. friske og syrlige bær, men den er også sød og får mig til at tænke lidt på konfekt - lakrids konfekt faktisk. Normalt er jeg ikke til de søde og bær-duftene, men denne ligger lige præcis nok udenfor de alt for kvalme dufte så den er ret lækker. Men da jeg stadig havde over halvdelen af pladen tilbage, så besluttede jeg mig for ikke at bestille den hjem denne gang. Den er så også en af dem man kan købe hele året, så det var ikke et must for mig at få den hjem nu. Der var det lidt vigtigere med de tre andre.

Jeg fik også en lille rest-tester med i en udgået variant. Nemlig den der hed "Gingerbread Man". Jeg er så ked af at jeg ikke fik købt en plade da hun stadig havde dem (Mener vist man kunne købe den da jeg fik kendskab til Lenes site), men jeg er lykkelig over at hun lige havde en tester tilbage af den som jeg kunne få med. Og den dufter virkelig lækkert. Får helt lyst til småkager nu. :P

Som sagt så har jeg også gemt lidt lys fra tidligere. Der er blandt andet mit store Knäcka stearinlys fra IKEA, som dufter så skønt af vinterskov og frisk skovbund. Åhhh jeg ville ønske at jeg havde købt flere af dem da IKEA solgte dem.
Og nu vi taler om naturlige og faktisk også lidt ... krydrede vinterdufte, så er der duftolien "Winter Forest" fra Ashleigh & Burwood som jeg købte i et sæt sidste år. Den dufter virkelig skønt og jeg nyder at have den stående og dampe en gang imellem. De duftolier er virkelig også bare fantastiske, og jeg ville ønske at flere forhandlere herhjemme i Danmark var mere modige og bestilte dem hjem til salg. For jeg er kæmpe fan og jeg kan umuligt være den eneste.
Og sidst men ikke mindst så fandt jeg faktisk også et "Apple glögg" stearinlys fra JOIK inde bag i skuffen med mine lys. Jeg har ikke engang haft det tændt! Og det er flere år siden at jeg fik det. Det dufter himmelsk og jeg skal så meget have det brugt i år. Mums! Er glad for at jeg fandt det.

Men ja.. Det er altså de duftlys jeg skal nyde her i Julen og hele Vinteren igennem. De desideret Jule-dufte vil jeg selvfølgelig bruge her i December og resten kan som sagt bruges hele Vinteren. Så jeg har rigeligt at vælge imellem og det er simpelthen så lækkert. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)