Jeg kan ikke rigtig komme ordentligt igang med 2019

Er jeg den eneste der har lidt svært ved at komme igang med 2019? Ikke nok med at jeg sover helt ekstremt dårligt, så er humøret heller ikke rigtig det bedste og mine uheld sker oftere og oftere. Why? WHY?!?!? Hvornår får jeg lov til at prøve lidt medgang? Helt seriøst?

Det stopper dog ikke de planer jeg har i at ske. Der er en masse møder jeg skal til og jeg har et sygehusbesøg i næste uge også, som er ret vigtigt. Såå.. Dagene fortsætter selvom det hele går lidt imod mig. Og i dag skulle jeg mødes med bostøtten for første gang i år. Ikke noget specielt, men bare en update siden sidst. Og så snakkede vi lidt om det der skal ske de næste par uger. Og så var hun en skat og kørte mig ned efter en pakke som PostNord igen har afleveret et forkert sted end det jeg har valgt og betalt for. Sku da utroligt at de skal blive ved med at fucke i det. Og hun tilbød at vi kan køre nogle ture her i Vinter når der er frost så jeg kan få taget nogle smukke billeder. Det hjælper faktisk en del på humøret. :) Jeg er glad for at have en der vil den slags med mig.

Nå men nok om det. Jeg tror at jeg vil starte mit Instagram-projekt her i weekenden. Måske.. Jeg er stadig meget usikker på om det er noget folk vil følge, men.. man finder ikke ud af det før man prøver, vel? Har også andre ting i tankerne, men jeg bliver nødt til at prøve at starte én ting op af gangen.

Hvad skal I i 2019? Nogle spændende planer? Projekter? ;)

Smutter. Min bog kalder på mig så det betyder at der skal hygges resten af dagen.

1 kommentar:

  1. Kender det. Mit år er sku også lidt skævt. Ved dog jeg skal opereres i år. Rasmus Seebach koncert i maj og i juni mener jeg skal gavekortet til biografen indløses da den nye Top Gun kommer. Og så er målet at komme ned i en str 40/42 i løbet af dette år. Sidste år (2018) var det fra str 50 til en 44. Og ellers ved jeg ikke lige endnu hvad året kommer til at byde på. Men ting dukker op og så må man tage det som det kommer. Og ja forhåbentlig at vi 2 også kan mødes noget mere i år 2019. Knus din kusine Dorthe

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)