Single på Valentins Dag? What to do?!

Reklame for Coolstuff.dk - Produkterne er sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Skal man ignorere og opgive Valentins Dag bare fordi man er single? Hell no! Bare fordi man er single, kan man godt gøre lidt ud af dagen. De sidste par år har jeg købt lidt lækkert og nydt på dagen og simpelthen... bare forkælet mig selv. Og det samme vil jeg i år. Og jeg har endda fået lidt nye ting hjem i år, som jeg vil bruge til netop det. CoolStuff.dk har i øjeblikket en masse skønne ting på deres site som er valgt specifikt til Valentins Dag. Der er alt fra eksempler på Valentinsgaver du kan give din partner eller simpelthen bare ting I kan bruge til jeres dag hvor I skal nyde hinanden.

Jeg har selv været henne og vælge nogle ting, som jeg gerne ville benytte mig af, og dem vil jeg fortælle jer lidt om i dag. Ting som man kan bruge til hverdag, sammen og alene.

The main thing er denne KitchPro Fondue Kop, som jeg synes er perfekt uanset om du er single eller er i et forhold. Det er ikke alle der har plads til eller som bruger en chokolade fondue nok til at have en, så denne lille kop er perfekt. Jeg var faktisk lidt skeptisk over den - ville den fungere?! - men jeg må sige at den lever 100% op til mine forventninger. Den har en god dybde til chokoladen, så man kan dyppe sin frugt eller andet godt ned i den og få den dækket godt med den smeltede chokolade. Og "gaflerne" er super gode og spidse nok til at spidde frugten. Bedst af alt - den har ikke en eller anden dum ledning der ligger og flyder, men kræver bare et enkelt fyrfadslys. Så nemt og simpelt.

Jeg er vild med den og kan varmt anbefale jer at købe den. ;) Og så koster den kun 79,-! Det er næsten dumt at lade være. Alle kan finde plads til sådan en i skabet.

Noget jeg altid har manglet er små skåle - som i virkelig små skåle - og jeg har altid været vild med de ting Tassen laver, så da jeg skulle finde nogle små skåle til mine fondue-sager, så blev jeg simpelthen nødt til at vælge disse Små Humørskåle fra Tassen. De har den helt perfekte størrelse til det jeg vil bruge dem til, og de kan jo bruges hele året rundt til snacks, dip osv. De fås i forskellige udtryk og der er alt fra kander, skåle i forskellige størrelser, krus osv.. Så det er helt sikkert ikke det sidste jeg skal have købt mig fra Tassen. De er alt for skønne!

Så jeg er helt klar til at skulle hygge d. 14 Februar når jeg skal forkæle mig selv på Valentins Dag. Det bliver godt nok først om aftenen, men det er også fint. Jeg skal bare lige have købt lidt lækkert og så skal den ellers bare stå på hygge og afslapning.

Og ved I hvad? Jeg har faktisk også "givet mig selv" en Valentins Dag gave. Godt nok på forskud, men.. det er alligevel en gave til mig selv. Den kan I også finde inde under CoolStuffs Valentinsgaver. Det er nemlig en Zenkuru Vandflaske med Krystal. Den fås i tre forskellige varianter, og dem kan I se inde på deres site. Vil I gerne se hvilken jeg valgte? Så smut ind på min Instagram og tjek den ud. ;)

Så ja.. Selvom man er single, så kan man godt gøre lidt ekstra ud af dagen. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at snyde mig selv for den. :) Har I nogle planer på selve dagen? Som single eller i et forhold. Tell me. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)