En lille update siden sidst

Januar forsvandt for hurtigt og Februar gik igang uden at jeg lagde mærke til det. Hvordan skete det lige? 2019 ser ud til at blive året der kommer til at flyve væk fra mig - i hvert fald hvis det fortsætter på denne måde. Og inden jeg når at se mig om, så er jeg startet på kursus. Shit! Jeg har så mange ting jeg gerne vil nå inden, og er også igang, men det meste af det kræver dagslys og det har vi stadig ikke voldsomt meget af. Det bliver bedre ja, men jeg skal bruge det nu. :P

I dag nåede jeg dog heldigvis alt det der stod på listen, så jeg er nogenlunde med i tidsplanen. Nu håber jeg bare at dagen i morgen ikke ender med at spænde ben for mig. Det har jeg ikke tid til. Såå.. Kryds fingre for at det vil lykkedes mig.

Jeg ved også godt at jeg har været ret stille på bloggen og andre sociale medier på det seneste, men det er simpelthen fordi jeg ikke rigtig har tid til at bruge for meget tid på nogle af delene for tiden. Og det bliver ikke bedre efter denne uge. Men jeg skal nok gøre hvad jeg kan for at holde jer opdateret hist og her. Der sker dog ikke ret meget spændende, så jeg har ikke altid noget at fortælle jer om. Derfor stilheden. Men jeg skal nok finde på noget.

Noget andet jeg også har forsømt er min læsning. Og det er jeg super ked af. For jeg slapper af når jeg læser og lader op til de kommende dage, såå.. jeg bliver nødt til at finde tid til det også. Forhåbentlig har jeg også lidt nye bøger på vej, men.. jah. Nu må vi se hvordan tidsplanen kommer til at se ud når der også står kursus på skemaet. :)

Nå.. men det var sådan set bare lige en lille update og "jeg er her stadig"-besked, og så håber jeg, at jeg finder inspiration til lidt flere spændende indlæg snarest. Hvis der er nogle særlige ønsker, så smid mig gerne en besked. Det ville jeg sætte stor pris på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)