Februar i min Bullet Journal - Crystal Witch

Så er det blevet tid til at vise jer en lille smule af min Februar måned i min Bullet Journal. Jeg har valgt at holde det super simpelt, men stadig med en smule kreativt ind over. Og igen har jeg valgt at trække temaet "Wicca" ind i det. Jeg elsker jo også krystaller, så en smule af det har jeg også tilføjet. Og fordi det stadig er Vinter, så bære layoutet også præg af det.

Sidste måned skrev jeg noget om de månedlige lister og tracker, og jeg fik ikke taget billede af det, da jeg synes det var for kedeligt. Og denne måned er det det samme. Men tænkte at jeg alligevel ville vise hvad jeg mente med det. Det er super kedeligt, men så længe det er overskueligt og nyttigt, så er det jo fint. Right?

Og så er der layoutet denne måned. Sidste måned synes jeg det virkede for klodset og for... tja.. Jeg var i hvert fald ikke tilfreds med det. Derfor ændrede jeg en smule på det denne måned. Det er blevet mere rent og der er stadig plads til at skrive en del hver dag. Og fordi der ikke er så mange dage denne måned, så var der plads til at tilføje en lille kreativ detalje på hver side. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet, og jeg tror at dette bliver favorit-opsætningen. Jeg ved ikke om jeg kommer til at bruge den hver måned, men det bliver i hvert fald et layout jeg kommer til at gå tilbage til flere gange.

Det var det for denne gang. Det er super simpelt, så der er ikke så meget mere at sige om det. Jeg har ikke rigtig nogen idé til næste måned, men jeg håber at kunne finde noget inspiration meget snart. For jo før jeg kommer igang med at forberede det, jo bedre. :) Har I måske nogle idéer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)