Min Skt. Patricks Dag blev ikke som planlagt - Tværtimod...

Åhhh det har været en forvirrende dag i dag. Jeg havde egentlig planlagt en masse hygge og Paddys Dag fejring, men intet af det blev til noget. Hvorfor? Fordi der pludselig skete noget som satte mig helt i panik-mode. Men inden da fik jeg heldigvis ordnet lidt ting fra min to-do-liste, så dagen har ikke været helt spildt. Jeg fik nemlig smidt noget hårfarve i garnet og tilføjet noget bling bling også. Altså i håret. ;) Søg eventuelt på "glitter strands", så kan I se hvad jeg har haft gang i. Desværre kunne jeg ikke få den sorte på eBay, så jeg har bestilt dem i sølv og har nogen i grøn på vej hjem også. Men det er altså dem i sølv jeg har i lige nu. Det er lidt skægt at prøve noget nyt, og jeg er spændt på at se hvordan det ser ud i solskin.

Nå.. men derudover havde jeg jo andre ting jeg gerne ville, men det blev ikke til noget.

Jeg besluttede mig nemlig for at tjekke SKAT for at se hvor galt den så ud i år, og sikke et held at jeg gjorde det. De har nemlig fucket virkelig godt og grundigt i det. Jeg ved at jeg nok skulle betale noget, men tallet var grønt. Og det var et meget stort beløb. Som i STORT! Jeg gik straks i panik, fordi jeg har ikke været inde og ændre i noget eller tilføje, fjerne noget, så jeg har ikke kunne fucke op i det. Men det skal jeg da lige love for at de har gjort. Shit man! Så jeg gik som sagt i panik og har siden ikke rigtig kunne lave noget. Jeg har været frosset fast i angst-tilstand og ikke vidst hvad jeg skulle gøre. Det er jo Søndag og alt har lukket! Jeg ringer dog til dem og vil kræve en forklaring i morgen, men shit hvor har det ødelagt min dag.

Det var faktisk slet ikke meningen at jeg ville tjekke i år, fordi jeg vidste at det ikke ville være et grønt tal, men nu er jeg glad for at jeg alligevel tjekkede. Fordi det er da totalt fucked up! Og ved I hvad? Det er sku ikke det eneste fucked up der er sket op til weekenden.

Tror I ikke at jeg nu skal skifte sagsbehandler for fjerde gang på to et halvt år? Jo da! Og så lige op til et super vigtigt møde hvor sagsbehandler skal være den afgørende indformations kilde. Fuck kommunen! Fuck dem så meget lige nu! Jeg er rasende! Især fordi hun sagde at hun ikke skulle "skiftes ud" og ville være hos mig helt op til mødet og at vi skulle snakke mere om det til vores næste møde - som jo så ikke bliver til noget alligevel! Nu skal jeg starte forfra IGEN! Og så så tæt på det møde her. Det er fucked up!

*Dyb indånding og stor udånding* .oO( "Calm down now... Shhhhh..." ) Jeg kan dog glæde mig over at jeg får en lille smule tilbage i varme, så jeg kan få råd til en top eller to og måske et par Sommer-bukser. Det har jeg virkelig brug for. Så lidt positivt er der dog sket op til weekenden. Det er dog ikke noget der har kunne overskygge chokket i dag. Håber dog at det bliver løst i morgen. Hvor jeg også skal nå en masse, men dette har første-prioritet lige nu.

Så puha. En ellers planlagt fantastisk dag endte med at være en knapt så god dag. Men jeg prøver nu alligevel at hygge en smule her til aften, fordi jeg kan alligevel ikke gøre noget for at ændre på noget nu. Så jeg vil prøve at nyde endnu en "Paddys Day"-muffin, en kop varm kakao og en god bog. Og så håber jeg bare at jeg får en smule søvn i nat. Tror ikke det bliver meget, men kan jeg bare få et par timer, så ville det være fint.

Håber I andre har haft en super weekend og især en fantastisk Søndag. Kryds fingre for at det kommer til at gå smertefrit i morgen. Kan ikke se hvorfor det ikke skulle, men tja. Man ved sku aldrig med det offentlige. Det hele er sku så råddent og korrupt. *Suk*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)