Alt for meget at skulle nå - men alt for lidt tid

Jeg føler lidt at denne uge allerede har været på længde med tre uger. Jeg er klar til at holde weekend og bare sove længe, smide mig i sofaen og lade verden omkring mig passe sig selv. Og bare sige "Fuck det hele". Så træt er jeg af det hele lige nu.

Normalt ville min angst og ADD få mig til at aflyse alt og bare blive hjemme, men jeg formåede alligevel at komme afsted til alle mine aftaler denne uge. Også selvom det var hårdt og utroligt drænende. Det kan i den grad mærkes nu. Men jeg skal lige have en hyggedag med familien i morgen overstået inden at jeg kan gå i koma. Men det er kræfterne værd. Jeg får nemlig lov til at pludre lidt ekstra med niecen, give hende flaske og gå tur med hende i barnevognen. Det er ikke så tit at jeg ser hende - og min søster - så der skal være kræfter til det når de endelig er på weekend på Fyn.

I morgen skal jeg ud til de gamle igen. Vi skal fejre at min far har fødselsdag på Lørdag og så skal vi vist på en lille genbrugsjagt. Det skal nok blive super hyggeligt.

Jeg har godt nok også en masse praktisk der skal ordnes herhjemme, men... det må simpelthen vente. Nu vil jeg i hvert fald sluge lidt vand, indhente lidt YouTube-videoer, få kigget lidt mere på et indlæg jeg er igang med at skrive (eller det var jeg tidligere på dagen) og så skal jeg have fundet min seng. Det ender godt nok med at blive lidt sent, men sådan er det når der har været så meget hele dagen og jeg har alt for meget der skal nås. Story of my life.

Ha' en god weekend når I når så langt. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)