Årets første vaffelis og hygge ved vandet sammen med to skønne kvinder

I dag fik jeg årets første vaffelis (Softice) og ohhhh my den smagte altså bare alt for lækkert. Det kan godt gå hen og blive farligt hvis jeg virkelig får smag for det i år. :P Men det var det værd. Jeg har nemlig haft en super hyggelig dag sammen med to skønne kvinder fra mit ADD-kursus-hold. Vi aftalte sidste Tirsdag at vi skulle ses en dag i Påsken, og det skulle så være i dag. Vi kørte ned og fik en is ved Vaffelbageren og så smuttede vi ned til vandet for at sidde. Fordi det var så skønt vejr, så var der også en del mennesker dernede, men det var heldigvis til at holde ud. Og vi fik også lige dyppet tæerne i det iskolde vand. Og det var ISKOLDT! Skønt, men damn det skulle jeg satme ikke helt ned i. Det var der dog en del der gjorde, og det skal de sku have hatten af for.

Vi havde egentlig kun aftalt et par timer, men det endte næsten med at blive det dobbelte. Så meget hyggede vi os. Det er så skønt at kunne være sig selv uden at føle at man skal "gemme" sin lidelse væk. Og så er de jo egentlig også bare to super søde kvinder som er nemme at snakke med og det virker naturligt at være i deres selskab. Jeg var godt nok ret nervøs op til vores aftale, men det gik så dejligt nemt og afslappet. Så det er helt sikkert ikke sidste gang at vi gør det. Ses altså. :)

Jeg sidder nu og slapper lidt af og overvejer at smide mig på langs i sofaen for at læse lidt. Men jeg skal lige have gang i noget aloe vera gel på min gennemsigtige hud. Det var skyfrit, masser af solskin og genskin i vandt, såå... blegfis her er blevet pænt rød de steder hvor huden var blottet. *Hahahaha* Hvor er det bare typisk mig når vi når denne årstid. Jeg tåler simpelthen ikke at komme udenfor døren. Så i morgen skal jeg bade i aloe vera gel og bare holde mig indendøre.

Jeg håber at I andre har haft en fantastisk Søndag og at I har nydt Påskedag. Og hvis I skulle få lyst, så kan I smutte ind på min Instagram og tjekke min "story"-sektion ud. Jeg har nemlig vlogget lidt i dag. ;) Så smut endelig derind og kig med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)