#GoodieBoxDK April 2019 - "Dancing In The Rain"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Endelig nåede Goodieboxen frem. Den blev en uge forsinket pga. Påske-dagene, men nu er den her. Og jeg har nu haft nogle dage til at teste de forskellige produkter i (i hvert fald nogle af dem), så jeg er klar til at komme med en anmeldelse. Normalt vil jeg gerne have lidt længere tid til at teste i, men produkterne i denne måneds box var ret hurtige at teste. Derfor får I allerede et indlæg nu.

Temaet denne måned er "Dancing In The Rain", og det passede slet ikke til vejret i Påsken, men i disse dage er vejret gråt og vådt, så det passer alligevel ret godt til April boxen. Men selvom vejret er trist og gråt, så er det vigtigt at vi prøver at holde humøret oppe, og det skulle indholdet af denne box hjælpe os med. Så lad os kigge på dem og se om det nu også er muligt. ;)

● Miqura - Hair Steam Mask - Jeg har endnu ikke brugt denne - den kan kun bruges én gang - men jeg glæder mig! Mit hår har i den grad brug for noget forkælelse, så det bliver skønt at hygge med den i håret. Jeg elsker Miquras produkter, så det kan kun være en god hårmaske. Og jeg tror faktisk at jeg vil forkæle håret med den på Lørdag hvor det er min fødselsdag. Måske endda sammen med en ansigtmaske og lave en hel forkælelses-session om formiddagen. Jaaah det tror jeg bliver planen.
Full size (1 stk) - Vejl. pris 69 kr

● James Read - H2O Tan Drops Face - Hmm.. Vi har efterhånden fået en del James Read selvbruner produkter i Goodieboxen, og denne gang er det små tanning dråber. Vi fik sådan nogen fra et andet brand for ikke så længe siden og... jah.. Jeg er faktisk lidt færdig med den slags. Jeg har så meget stående som jeg ikke bruger, så jeg var lidt træt af at se endnu et self-tanning produkt i boxen. Når det er sagt, så tror jeg nu at dette er det bedste af den slags jeg har modtaget. Jeg har endnu ikke prøvet dem, men tanken om at det kan tilføjes ens ansigtscreme eller serum gør det en smule mere attraktivt for mig. Måske det endda kan tilføjes mere jævnt end alle de andre? Det skal testes. Når jeg ikke skal så meget dog. For jeg vil ikke risikere at ligne en zebra op til vigtige møder osv. Men nu må vi se. Men kære Goodiebox. Ikke flere self-tanning eller James Read produkter tak.
Travel size (15 ml) - Vejl. pris 295 kr for 30 ml

● Goodiebox - Detangler Brush - Nu er jeg ikke typen der skifter mine hårbørster ud efter et halvt år eller få måneder, så jeg har ikke brug for flere. Vi har efterhånden fået en del, så jeg er også ret træt af at se endnu en detangler i boxen. Og denne er jeg især ikke den store fan af. Jeg har prøvet detanglere der er en hel den bedre end denne, såå.. det er en ommer.
Full size - Vejl. pris 99 kr

● Daily Concepts - Exfoliating Body Scrubber - Jeg elsker en god bodyscrub, men det er ikke altid at jeg vil bruge en af dem med små gryn i. Så til dage hvor man ikke gider den slags så er sådan en puff her perfekt. Og den kan bruges sammen med ens egen fortrukne shower gel, så det er perfekt. Og den er endda perfekt til en rejsetaske fordi den er så lille. Og så føles den fantastisk på huden. Så denne må de gerne give os flere af. For de skal jo skiftes ud på et tidspunkt.
Full size - Vejl. pris 52 kr

● Nails Inc. - Anti Social Climber Nail Polish - *Suk* Hvor mange lyserøde neglelakker har vi snart fået inden for et halvt år? 3? 4? Det er i hvert fald mange. Havde de så bare været i nogle andre farver, så havde jeg ikke været så irriteret, men.. lyserød? Igen! Aih nu må I sku stoppe. Sorry men jeg gider det ikke mere. Prøv nogle andre farver hvis I absolut skal smide neglelakker i boxen. Eller helt stoppe med at smide dem i. Lad os prøve nogle andre typer produkter.
Full size (14 ml) - Vejl. pris 145 kr

● Clean - Rain Eau de Parfum - Jeg blev rigtig glad for at se at vi fik en Clean parfume med i boxen denne måned, og især da jeg så det var "Rain". Den er nemlig en af mine favoritter. Desværre er det kun en travel size, men en dag får vi vel forhåbentlig en full size? Det må da snart være på tide? *Hehe* Om ikke andet så bliver denne skøn at have i tasken. Den dufter så skønt. Den er en perfekt Sommer duft. Nu håber jeg bare snart at vi får "Skin" også. ;)
Travel size (5 ml) - Vejl. pris 400 kr for 30 ml

Som I nok kan fornemme, så er denne box på ingen måde iblandt mine favoritter. Det er faktisk kun halvdelen af produkterne jeg blev glad for. Hvilket er trist, men det er hvad der sker en gang imellem. Nogle gange er hele boxens indhold faktisk en ommer for mig, men det svinger meget. Vi har haft et par fantastiske boxe så det er naturligt at der nu kommer en som ikke rigtig er min kop te - for det meste altså. Men der var jo som sagt et par produkter i boxen som jeg er glad for.

Nu er jeg bare spændt på at se hvad Maj boxen kommer til at indeholde. Det er min fødselsdags måned så jeg håber på at den bliver rigtig god. :) Det er dog farligt at håbe for meget, men.. jeg kan ikke lade være med at have en smule forventninger alligevel. Men nu må vi se hvad den kommer til at byde på. Please be good! :D

1 kommentar:

  1. Giv tanning drops en chance. Det er virkeligt en skønt produkt, bare en enkelt dråbe og du får lige det der strejf af sol i ansigtet.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)