Månedens Favoritter - April 2019

Det er første gang i mange mange mange måneder hvor jeg har husket mig selv på at forkæle mig selv med ansigtsmasker og rent faktisk også få det gjort. Så denne måned har jeg især været glad for de mange masker jeg har fået brugt. Det er især de masker fra "Montagne Jeunesse" som man fx kan købe i Matas som jeg har rakt ud efter. Og jeg troede faktisk at jeg havde en masse af mine favoritter, men det viste sig faktisk at jeg kun havde et par stykker af hver. Især den der hedder "Dead Sea Mud Pac" er jeg ked af at jeg kun havde én af. Og lige præcis den har de ikke haft nede i min lokale Matas i flere år. Skandale! Og jeg kommer ikke ret tit til Odense, så det er svært for mig at få den købt. Men hvis jeg på et tidspunkt finder en der vil lade mig "låne" deres Luxplus bruger, så kunne jeg få den bestilt hjem billigt i en stor tube. Og det samme med den der hedder "Charcoal Mud". Det er nemlig mine to absolutte favoritter.

I April fik jeg endelig også købt filmen "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" og nu har jeg fået indhentet det jeg manglede at se fra den magiske verden. :D Jeg havde en "Fantastic Beasts"- aften hvor jeg fik set dem begge, og OMG! hvor er jeg altså glad for de film. Men hvad fanden?! Der skete nogle ting i to'eren som jeg på ingen måde er glad for. Shit man! Er spændt på at se hvad der nu skal ske. :D

Jeg har også været rigtig glad for Part 2 af TV-serien "Chilling Adventures of Sabrina", som blev offentliggjort på Netflix i denne måned. Åhhh jeg havde glædet mig til den sæson og jeg var på ingen måde skuffet. Den serie er altså bare så dejlig dyster og nostalgisk.

Ugen efter udkom der også en film på Netflix ved navn "The silence" og i den møder vi faktisk et par stykker fra TV-serien nævnt lige før. Det var lidt mærkeligt, men det sker jo. Det er bare lidt pudsigt. Det er en horror film og jeg elsker den slags. Jeg er ret kræsen dog, men denne.. den minder lidt om "Bird Box" som jeg også var ret glad for.

Årets første ReadAThon var også i April måned og den weekend fik jeg læst bogen "Nattens Cirkus" af Erin Morgenstern. Jeg fandt den til 20 kr og jeg synes den lød spændende. Den var dog meget bedre end hvad jeg havde forventet, så jeg er super glad for at den nu er iblandt mine bøger. Og derfor er den også kommet iblandt mine favoritter i denne måned.

For en evighed siden bestilte jeg nogle fake septum piercinger på eBay, og de nåede endelig frem i sidste måned. Det er dog først her i April at jeg har fået leget lidt med dem, og hvor er jeg altså bare glad for at jeg fik dem hjem. De er sorte og super simple, så de passer til alt. Og jeg troede faktisk kun at jeg bestilte én, men der var vist 10 stk i pakken. 10 stk! Så nu skal jeg ikke være bange for at miste et par stykker. Fantastisk!

I Goodieboxen i Marts fik vi en Happy Foaming Shower Gel fra Rituals og ohhh my hvor dufter den skønt. Men jeg havde faktisk en The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel, som jeg købte i Efteråret 2017 og det er den bedste duft de nogensinde har lavet. Desværre var det en limited edition, så man kan ikke få den mere. Men jeg ville lige tage den frem i denne måned og bruge den en enkelt gang og opdagede så at den ikke længere er en gel men mere flydende. Så de kan altså ikke gemmes særligt længe før de.... bliver for gamle. Så jeg har måtte bruge denne op før det var alt for sent. Det knuser næsten mit hjerte at jeg ikke kan få den mere, men åhhhh den er skøn. Og den har altså været en stor favorit i denne måned.

Jeg shoppede også en smule lækre sager til kroppen i denne måned, og én af de store favoritter har været min "Almond Milk" Body Yogurt fra The Body Shop. Jeg blev bekendt med disse yogurts da jeg modtog en i en tidligere Goodiebox, og siden har jeg gerne ville have flere. Og nu var det altså på tide at købe nogle af de andre duftvarianter hjem. Det blev altså en "Almond Milk" og deres nye limited edition "Cactus Blossom". Jeg er kæmpe fan af denne tynde og skønne konsistens og jeg kan kun anbefale jer at prøve dem. Den er meget bedre end body butters.

Sidst men ikke mindst - I Påsken var vejret virkelig lækkert og Sommer-agtigt, og.. jah.. min pande og næse havde en fest i solen i Påsken. De var i hvert fald godt rødmosset og havde brug for en intens tømmermændsbehandling. Så jeg hev min Aloe Vera Gel fra Urtekram frem og druknede huden i det. Få dage efter blev mine arme og ben også angrebet af den grådige sol, så der skulle også lige hældes lidt gel over. Av av av. Jeg er simpelthen så glad for at have den gel, fordi den er så lækkert og den brændte fornemmelse på huden bliver dæmpet lige med det samme og den røde farve går hurtigere væk end hvis man ikke brugte noget. Så den har helt sikkert også været en favorit i denne måned og bliver helt sikkert også taget i brug denne Sommer. Jeg er en virkelig gennemsigtig-bleg Dansker, så jeg bliver solskoldet bare af at høre vejrudsigten. *Suk*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)