Nyt køb - "Cactus Blossom" (Limited Edition) fra The Body Shop

Jeg er ret glad for The Body Shop og deres produkter, og jeg køber jævnligt noget fra dem. Og da jeg så at de kom med en ny serie - godt nok "Limited Edition" - så måtte jeg bare prøve at få fingrene i noget fra den når det blev muligt herhjemme i lille Danmark. Og nej jeg kunne ikke vente til jeg en dag skulle til Odense. Så derfor blev det bestilt hjem fra deres online shop. Hvilket jeg ikke altid gør, da jeg er ret kræsen med dufte, men... det er en limited edition og hvis jeg gerne ville nå at prøve den, så måtte jeg gøre det sådan her.

Jeg kunne ud fra de udenlandske anmeldelser læse at "Cactus Blossom" er ret frisk og samtidig grøn i duften, så det var jeg spændt på. Og nu hvor jeg har fået den hjem og duftet til den, så giver jeg dem ret. Det bliver en fantastisk duft til Sommeren.

Der er fem forskellige produkter i denne serie - en håndsæbe, shower gel, body butter, body scrub og en body yogurt. Jeg valgte at bestille håndsæben, shower gelen og body yogurten hjem.

Håndsæbe kan man altid bruge, og det samme med en shower gel, men body yogurten er ret ny for mig. Jeg fik min første body yogurt med duften Mango i en Goodiebox, og siden har jeg været forelsket i den formular. Body butteren er ret tyk og fedtet og jeg har 20+ af dem i min samling, men jeg får dem sjældent brugt. Men deres body yogurt derimod er tynd og trænger super hurtigt ind i huden og efterlader en skøn mængde duft. Såå.. Jeg har gerne ville have flere af dem med forskellige dufte. Derfor valgte jeg at købe body yogurten i stedet for body butteren fra denne serie, og jeg glæder mig helt vildt til at få den brugt her til Sommer.

Selvom det var et stort sats at bestille denne serie hjem uden at have duftet til den først, så synes jeg at det var chancen værd. For den dufter faktisk overraskende godt. Det er ikke min favorit, men den er ganske god. Og i samme bestilling fik jeg en gratis "Moringa" shower gel med, samt at jeg også bestilte en body yogurt fra serien "Almond Milk" og en lille shower gel fra samme serie.

Så nu har jeg shower gels og body yogurts til hele Sommeren. Det bliver skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)