Angstanfald, Altan-forberedelser og Vlogs

Endelig weekend. Det har været tiltrængt. Denne uge har været rigtig dum og jeg har været hele følelses registeret igennem. Og jeg er nu et slemt angstanfald rigere. De er selvfølgelig slemme nok i sig selv, men denne gang.. der blev jeg virkelig bange. Jeg har været utroligt ked af det længe og i går knækkede jeg fuldstændig. Jeg græd så meget at jeg til sidst fik kramper i brystkassen og pludselig ikke kunne få vejret. Og så kom angstanfaldet. Jeg blev så bange at jeg kastede mig ned på gulvet og begyndte at slå i gulvet. Min tid på gulvet husker jeg ikke. Men føj det var ikke en behagelig oplevelse. Da jeg var i stand til at trække vejret igen skyndte jeg mig ud på altanen for at få noget frisk luft ned i lungerne. Nogle af mine naboer har nok hørt det - jeg ved at én gjorde - og det er da pinligt, men.. det vil ske igen. Angsten er en grim satan.

Men i dag har jeg forsøgt at gøre nogle ting som kan få humøret lidt op. Jeg købte noget blomstermuld tidligere på ugen og i dag fandt jeg så nogle lavendel planter som ville passe perfekt i mine små ophæng ude på altanen. Jeg kunne sagtens have plantet andet i dem også, men.. jeg har besluttet mig for at nøjes med lavendel denne gang. Jeg kan altid plante nogle andre planter i lidt små krukker hvis jeg kan finde plads til dem. Jeg får ikke plads på det store repos, da det jo skal bruges som siddeplads når det bliver varmere og der kommer derfor en madras på. Såå.. det er lidt begrænset med plads jeg har. Men jeg skal nok finde på noget. Nu håber jeg bare på at mine lavendler vil overleve. Og at de kommer til at dufte skønt!

Ohh! Og hvis ikke at I har set det, så vloggede jeg for første gang på Instagram i Torsdags. Det er noget jeg vil prøve at gøre mere fremover, så hvis I gerne vil følge med i dem, så smut ind og følg mig derinde. :) Og hold øje med min story. Det er nemlig derinde de kommer. Og hvis I har ønsker til ting jeg skal snakke om eller vise frem, så skriv endelig til mig. Jeg kan aldrig bruge noget inspiration.

Nå.. jeg vil smutte. Har en bog der ligger og venter på mig samt noget vin der skal nippes til. ;) Kan I have en fortsat god weekend alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Angsten er VIRKELIG en grim satan, ja! Og folk der ikke har prøvet det, men siger til en, at man bare skal tage sig sammen, for så slemt kan det ikke være, skulle virkelig have et los et vist sted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop ja.. Det er noget af det værste de kan sige til en. Udover losset skulle de prøve det på egen krop.

   Slet
 2. Præcis! Det er jo desværre en skjult sygdom, og der skal virkelig intet til før, man får små stikpiller.. Har man en god dag, og er glad og smiler over hele femøren: Nå, du er da vist ved at få det bedre var? Eeeeh..? Angsten behøves jo ikke være der hele tiden, og måske har jeg aftenen før skreget ned i min pude med store tårer i øjnene og bare ønsket at skride fra det hele. Det sker for mig rimelig ofte, men som sagt, har man så en god dag, så skal man nærmest også 'straffes' for det. Det er virkelig ikke nemt. :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis.. Det er virkelig trættende. Og der er ikke nogen god måde at forklare hvordan det føles på. Fordi de vil ikke kunne forstå det. Og ja man har jo "gode" dage, men det kan vende fra det ene øjeblik til det andet, og det er det der er super hårdt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)