Bog-serier jeg virkelig gerne vil genlæse på et tidspunkt

Jeg har stadig en massiv bunke med bøger, som jeg endnu ikke har fået læst, men derfor kigger jeg alligevel de læste igennem en gang imellem. Især dem der virkelig endte med at overraske mig positivt og derfor er blevet en del af mine favoritter. Det er bøger jeg virkelig gerne vil læse endnu en gang. Og i dag vil jeg afsløre hvilke fire bog-serier jeg helt sikkert skal have genlæst når der bliver plads til dem på listen. For nogle af dem er virkelig lange. :)

Den første bog-serie er den der hedder "House of Night". Det er en serie på hele 12 bøger og jeg nød hver og en. Dog var det frustrerende at vente på bøgerne år efter år, så mange ting forsvandt fra hukommelsen efterhånden, men nu kan jeg få den læst ud i et. Og det er noget jeg virkelig ser frem til. Og jeg elsker jo fantasy og vampyr-historier, så denne blev straks puttet ind i denne genlæs-pulje.

Næste bog-serie er den der hedder "The Morganville Vampires". Endnu en vampyr-serie og denne er på 15 bøger. Det er altså en af de længste jeg har i min samling. Denne serie er også virkelig spændende, og var også en af dem som jeg skulle vente på bøgerne i. Men da den nu også er 100% færdig, så kan jeg få den læst på én gang. Der findes godt nok en masse pre-stories-bøger til denne serie, men det ville koste en formue at skulle købe dem hjem. Der er nemlig mindst lige så mange som den originale serie. Såå.. Jeg holder mig til denne. :) Men den bliver super hyggelig at genlæse.

En bog-serie der får det til at krible i fingrene for at genlæse er "Sweep". Jeg elskede den da jeg læste den i 2015, men der er så meget som er.... glemt.. Jeg kan ikke huske ret meget af historien, og jeg vil gerne se om jeg genfinder min kærlighed til den. Nogle ting kan jeg dog huske, og det gør også at den stadig er iblandt mine favoritter, men nu er det snart på tide at genlæse den og se om den bliver på den liste. Den omhandler jo Wicca og det er noget der betyder en del for mig i privaten også. Så mon ikke den bliver blandt favoritterne?

Sidst men så sandelig ikke mindst, så er der bog-serien "All Souls". Den er en blanding af de tre forrige nævnte serier - nemlig både med hekse og vampyrer - så den er klart i toppen af mine favoritter. Jeg læste den i 2016, men den står stadig frisk i erindringen. Og ohhhh my hvor jeg dog elsker den. Den er også ved at blive gjort til en TV-serie (Der findes allerede en sæson 1), så der vil stadig være noget at se frem til mht. denne serie. Og det er fantastisk. Men fordi jeg netop elsker den så meget, så skal den helt sikkert også genlæses - og det skal være meget snart. :D

Det var så de fire bog-serier jeg pt. meget gerne vil genlæse. Altså serier som er færdige. Der ville nok være flere på listen hvis de serier jeg har læst eller som jeg stadig mangler at læse var helt færdige. Men en del af dem kommer stadig med flere bøger. Jeg ved dog at serier som "Skaberens våben", "Grænsen til Trafallas" og "Sjælevandrer" helt sikkert vil komme på en genlæs-liste når de en gang bliver færdige og jeg får dem læst til slut. For de tre er virkelig også bare fantastiske.

Hvilke bøger har I planer om at genlæse?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)