Eurovision uge og afslappende weekend

Denne uge har været i Eurovisionens tegn. Semi-finaler både Tirsdag og Torsdag og i dag står den så på finalen. Alle mine favoritter - på nær én - er gået videre, så jeg er virkelig spændt på at se hvordan de klarer sig i aften. Der var en del overraskelser. Altså jeg havde hørt sangene før semi-finalerne, men jeg havde ikke forventet at de ville være gode live, men det vidste de sig at være. Så jeg fik rykket en lille smule rundt på mine favoritter, og jeg er spændt på hvordan de kommer til at klare sig.

Jeg har også brugt nogle dage i denne uge på at holde fri fra det hele. Jeg kan mærke at jeg har været alt for presset og stresset og det gik ud over humøret. Jeg er begyndt at få det en smule bedre, men jeg ved at jeg kommer til at dykke voldsomt senere på Sommeren, men den tid den sorg. Lige nu vil jeg bare gerne være i bedre humør. Især til i næste uge.

Jeg har nemlig fri fra kursus på Tirsdag og der har jeg så i stedet en aftale med Jeanette. Det er længe siden at vi har set hinanden og nu skulle det altså være. Og hvis det går som planlagt, så smutter vi en tur til Svendborg. Det er over et år siden at jeg var der sidst, så det bliver rart at genbesøge byen. I selskab med Jeanette. Jeg håber at det bliver super hyggeligt. ;)

Lige nu sidder jeg med en muddermaske i krydderen - Jeg forsøger at hygge så meget som muligt når jeg har tid til det - og jeg skal have den vasket af inden Eurovision finalen begynder her kl. 21:00. Det bliver tre spændende timer, og jeg vil være live på Twitter hele aftenen. Heldigvis kan jeg sove længe i morgen, så det gør ikke noget at det bliver så sent. Skal faktisk kun ordne hår og handle i morgen, såå.. ingen stress denne weekend.

Jeg håber at I har hygget jer i dag og nydt det gode vejr. Jeg ville selv have været nede i haven, men naboen havde valgt at holde stor børnefødselsdag dernede, så jeg måtte blive oppe i lejligheden. Men fik da et par timer på altanen i solen. Så helt skidt var det ikke. Men jeg vil smutte nu. Ha' en fortsat god Lørdag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)