Yves Rocher "My Green Summer" - Ny Sommer Kollektion

Yves Rocher har lige haft et tilbud der lød på, at man kunne få den første varer i kurven gratis med i sin ordre, og den slags tilbud elsker jeg virkelig. For det gør nemlig at jeg kan prøve nye produkter, jeg måske har været nysgerrig efter i noget tid, gratis. Og jeg havde set at de var kommet med en ny "My Green Summer" kollektion, og den måtte jeg bare prøve. Jeg elsker citrus og disse lød spændende. Så jeg købte Eau de Toiletten sammen med Brusegeléen i en samlet deal - og den fik jeg så gratis - og derudover ville jeg også gerne prøve Hårmisten. De har flere produkter i den kollektion, men dem var jeg ikke rigtig så interesseret i at købe hjem. Men disse tre var interessante.

Eau de Toiletten og Brusegeléen dufter begge af citrus og mynte og det er faktisk en overraskende god duft. Den er frisk og jeg er enig med dem om at det er en perfekt Sommerduft. Jeg synes dog ikke at duften holder særligt længe på huden og tøjet, så det er helt klart noget man skal bruge flere gange i løbet af dagen hvis man ønsker at dufte af det så længe. Det gælder selvfølgelig for Eau de Toiletten. *Hehe* Jeg tror ikke at man gider gå i bad så mange gange om dagen for at dufte af Brusegeléen. :P Men jah.. Selvom duften ikke holder så længe, så er den god så længe den holder.

Hårmisten dufter en smule anderledes. Den indeholder nemlig citrus og bergamot. Det gør den lidt mere tung og krydret, og det synes jeg faktisk er en okay duftkombination. Igen ved dette produkt så holder duften ikke så længe i håret, og det ville jeg virkelig ønske at den gjorde. Men her kan man jo også bare gå og spraye den i håret et par gange i løbet af dagen. Det betyder selvfølgelig at man løber hurtigere tør, men.. sådan en flaske her rækker okay længe, så det gør ikke så meget for mig.

Duften af denne kollektion er ikke en af mine absolutte favoritter, men men men.. Den er ganske god og jeg fortryder ikke at jeg har købt den hjem til denne Sommer. Jeg får helt sikkert brugt produkterne og jeg glæder mig til at tage dem alle ordentligt i brug.

Har I prøvet dem? Hvis ja, hvad synes I så om dem? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)