#GoodieBoxDK Maj 2019 - "On The Go"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så er det blevet den tid på måneden igen. Jeg har nemlig modtaget min Goodiebox og har haft lidt tid til at kigge nærmere på indholdet i den. Denne gang er boxen i en skøn babyblå farve og temaet er "On The Go". Så jeg tænkte straks at det ville være produkter man kunne have med på farten. Men er det så også det? Lad os kigge nærmere på dem. ;)

● Goodiebox - Zip Bag - Vi fik en lille teaser omkring denne makeup pung, og jeg synes faktisk at tanken er sød. Men pink er så langt fra en farve som jeg ville vælge, så jeg kommer nok ikke til at bruge den. Måske i en skuffe med mine løse glitters eller noget, men ellers ikke. Men det er et fint produkt alligevel. Og smart til hvis man lige skal have lidt produkter med på farten.
Full size - Vejl. pris 59 kr

● Goodiebox - Tandbørste - Jeg ved ikke lige hvad de havde tænkt med denne, for.. sorry. Men denne tandbørste er nok en af de værste i min bog. Jeg skal have en med et lidt mere fleksibelt hoved, såå.. jah. Denne er heller ikke lige min kop te. Men den kan da bruges når der skal renses fuger ude på badeværelset. :P Og hvis man ikke er alt for meget tandbørste-snob, som jeg er, så vil den da helt sikkert være fin at have med i tasken. Den kommer også i et form for itui, så den ville være fin til det. Bare ikke lige for mig.
Full size - Vejl. pris 25 kr

● Niré - Kabuki Brush - Endelig et produkt jeg kan bruge. :) Jeg kan altid bruge brushes, og denne er dejligt blød. Jeg er dog mest til dem med en lidt rundere form og ikke disse flade børster, men jeg tror nu alligevel den kommer til at fungere fint. Især når det kommer til det næste produkt. Og og og! Der følger et "net" med, som beskytter børsten når du ikke bruger den, samt den kan bruges til at holde på formen efter du har vasket den. Disse net er et must for mig og er super billige.
Full size - Vejl. pris 109 kr

● ModelCo - Matte Baked Bronzer - Jeg har ikke brug for flere bronzere, men denne er mat og det er virkelig noget jeg sætter pris på når det kommer til den type makeup. Den er godt nok meget varm i farven, og det er normalt ikke noget der går så godt til min hudfarve, men den blender super godt, så farven virker ikke så voldsomt, hvis man passer på med ikke at påføre for meget. Og hvis man er til det mere varme look og kraftigere bronzer, så kan den nemt bygges op til det ønskede resultat.
Full size (10 g) - Vejl. pris 187 kr

● GOSH - Giant Blush - Jeg bruger ikke blush - som i slet ikke - men når det så er sagt, så er jeg faktisk overrasket over denne. Farven gav mig en mavepuster da jeg så den, men den er ret nem at blende ud og går fra creme til pudder når man arbejder med den. Og passer man på, så kan man godt undgå at ligne en klovn. Så den kan måske godt bruges til de lidt vildere looks en gang imellem.
Jeg har kunne læse at flere havde problemer med at denne var gået i stykker da de modtog den, og det var min også, men da det ikke er et produkt jeg kommer til at bruge fast, så har jeg ikke tænkt mig at bede om en ny. Den kunne presses ned på plads og så fungerer den altså fint.
Full size (5,5 g) - Vejl. pris 95 kr

● Lavinde - Refreshing Eye Makeup Remover - Hmm... jeg bruger ikke rigtig produkter som dette, så det er nok et jeg kommer til at give videre til en anden, men det er en fin rejse størrelse og ville som sagt være perfekt at have med på farten. Eller med på en forlænget weekendtur. Så den passer i det mindste til temaet. Det er bare en skam at det ikke er noget jeg kommer til at bruge. Og da jeg har planer om at give den videre, så vil jeg ikke tage den i brug, så jeg ved ikke om den svier i øjnene eller om der er andet ved den som man skal være opmærksom på.
Travel size (30 ml) - Vejl. pris 30 kr

● Balance Me - Natural Protection Moisturiser SPF 25 - *Suk* Nu gik det ellers så godt og vi har ikke set et Balance Me produkt i boxen siden December, men here we go again. Sorry. Jeg ved at der er rigtig mange som synes rigtig godt om deres produkter men det gør jeg altså ikke. Denne creme er dog meget... neutral og er bare en fugtgivende creme, men tja. Jeg ved ikke om jeg kommer til at bruge den. Måske.. men jeg tvivler.
Travel size (10 ml) - Vejl. pris 299 kr for 40 ml

● Beaver - Argan Oil Moisture Repair Shampoo - Jeg havde set andres billeder og kunne se de havde fået et The Body Shop produkt, så da jeg så at jeg ikke var så heldig blev jeg faktisk voldsomt skuffet. Men men men.. Dette er et helt nyt produkt for mig, så jeg er ikke knust. Jeg vil hellere have nye produkter fra producenter jeg ikke har prøvet før, end jeg vil have gentagelser på gentagelser. *Hehe* Og den dufter faktisk ret lækkert, så jeg er okay tilfreds med denne shampoo. Jeg ville dog ønske at der fulgte en balsam med, men jeg overlever. Og denne shampoo skulle gøre håret stærkere og reparere så jeg er spændt på at få den testet ordentligt. Dog er det kun en lille rejse størrelse, så det bliver nok ikke helt så lang en test periode som jeg måske ville ønske. Men lidt har også sin ret.
Travel size (60 ml) - Vejl. pris 156 kr for 350 ml

Av for den. Som I nok kan fornemme, så var denne måneds box slet ikke min favorit. Der var flere produkter med end normalt, men der var satme ikke ret mange af dem som jeg var specielt stor fan af. Havde ellers glædet mig til denne box, da det er min fødselsdags-måned, men tja. Better luck next time som man siger. ;) Vi har snart brug for noget glitter og farverige produkter, så måske vi er heldige med det næste måned? Lad os se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)