Når tæppet bliver revet væk under en

Der er altid blevet joket med at jeg er blevet født under en uheldig stjerne og at jeg vil kunne mærke det resten af livet, og.. tja. Der må sku være noget om det. For mit uheld vil ingen ende tage. Og det er begyndt at påvirke mig ret kraftigt de seneste par år. Men især denne weekend har det været slemt. Og det påvirker humøret på de værste måder.

Jeg har ikke rigtig kræfter og lyst til at fortælle ret meget om det der er sket, men det er noget der kommer til at påvirke mit liv i mange år fremover. Og det er hårdt. Men der er ikke noget at gøre. Jeg kan i hvert fald ikke gøre mere. Og jeg vil helst bare... forsøge at tænke på noget andet når der ikke kræves at jeg bruger kræfter på det. Så selvom det påvirker alt negativt, så vil jeg forsøge at "glemme" lidt om det og forsøge at finde lidt positive ting at fremhæve herinde og generelt. Så hvis jeg i perioder er meget stille og måske endda lidt.. tja.. Bær over med mig. Jeg gør hvad jeg kan for at holde humøret oppe. Og jeg vil jo gerne stadig kunne inspirere med de ting jeg laver og deler her på bloggen, så forhåbentlig finder jeg kræfter til at gøre mere af det fremover. Jeg må bruge noget mere tid på det der gør mig glad. Right?

Nå.. Jeg vil smutte. Jeg har nogle mails der skal skrives - med dårlige nyheder takket være vores fantastiske PostNord og så vil jeg ellers bare sidde og nyde en bog resten af aftenen. I morgen står det på kursus så skulle gerne være klar til det også. Jeg håber at I har en bedre start på ugen. Og kryds fingre for at jeg kan finde det gode humør frem snarest. Om ikke andet så har jeg en masse makeup looks i tankerne og jeg glæder mig til at arbejde med nogle af de nye ting jeg har på vej med posten. Hvis de altså når frem. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)