En stille og rolig Sankt Hans hjemme

Min weekend er ikke helt blevet som jeg havde planlagt, men det er faktisk helt okay. I går havde jeg egentlig planlagt at jeg bare skulle hygge hjemme, men blev pludselig inviteret på grillmad, så jeg endte med at køre ud til de gamle lidt efter middag. Og det var faktisk super hyggeligt. Og da min mor sagde at de havde set de flasker mousserende vin jeg fortalte om for noget tid siden fra Rema, så måtte vi bare afsted efter nogen til maden. Og ganske rigtigt. DE VAR TILBAGE! Desværre køber de kun et lille parti hjem, så der er ikke så mange når de en sjælden gang imellem har dem, men jeg blev simpelthen nødt til at købe de tre varianter med hjem som de havde.

Jeg havde kun prøvet den ene, men jeg skal da lige love for at de to andre også er gode. Så gode at vi valgte at køre ned i Rema efter vi havde spist igen for at de gamle kunne købe de sidste af de grønne de havde samt et par stykker af den lyserøde. *Hahahah* Ups. Jeg tror vist at jeg har gjort de gamle hooked på disse skønne vine. Men nu har de et godt stort lager på køl. Jeg nøjedes med disse tre, da jeg ikke har plads til flere, men jeg skal muligvis ned og nyde lidt bobler igen i starten af næste uge. Såå.. jeg overlever mit lille lager. ;)

I dag skulle jeg faktisk have været til Sankt Hans bål-tænding senere i aften, men jeg er simpelthen så træt og energiforladt, så jeg har måtte aflyse. Men det går nok. Jeg må tage min slap-af-dag i dag i stedet for, nu hvor det ikke blev til sådan en dag i går. Men det er nu meget skønt ikke at skulle ud af døren igen i dag og være social. Jeg havde dog set frem til at ses med den skøre kvinde fra ADD-holdet igen, men vi finder bare en anden dag hvor vi kan ses og få lidt flere grin ind på kontoen.

Så resten af aftenen står på nachos, lidt bobler, lidt søde sager til ganen og så en skøn bog. Måske endda med lidt mere hygge på altanen sammen med pelstotten. Vi har lige siddet derude i en times tid. Det er godt nok alt for varmt, men lidt sol vil jeg altså gerne se om ikke jeg kan få i år. Det virker godt nok som om huden ikke rigtig vil tage imod det denne gang, men.. tja. Må jo tage brug af selvbrunerne hvis det er helt håbløst. :P

Jeg håber at I andre får en fantastisk Sankt Hans aften og at I får nydt det gode vejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)