På besøg i vores lokale Slik Butik - "Sukkerstangen"

Delvis reklame for Sukkerstangen - Fik lidt ekstra ting med hjem - Indeholder egne meninger.

I slutningen af Marts måned i år åbnede en ny slik-biks ved navn "Sukkerstangen" her i byen og jeg har lige siden gerne ville derned forbi. Jeg har fulgt med online op til åbningsdatoen og jeg var vild med de detaljer vi fik at se løbende. Vi har ikke haft noget lignende i byen - eller der er da et par butikker der sælger lidt mere specielt slik, men en hel butik udelukkende til det har vi ikke haft (Ikke hvad jeg kan huske i hvert fald) - så jeg var fra start opsat på at de skulle omtales her på bloggen. Især fordi det er lidt specielt og jeg elsker når butikker og folk skiller sig ud af mængden og brænder for det de sælger. Og så synes jeg også at de fortjener lidt omtale, så de måske også kan få besøg fra folk fra resten af landet. ;)

Men nu blev det altså så min tur til at besøge den sukkersøde perle i min skønne by, Faaborg.

Jeg brugte lidt tid på at gå rundt og tage lidt billeder og kigge lidt på deres sortiment, og der var et par genkendelser på hylderne og det var faktisk ret rart. Især fordi det er ting jeg i forvejen synes ret godt om og ikke rigtig har kunne finde andre steder udover online. Så nu ved jeg at jeg kan få det dernede. Og selvfølgelig skulle jeg da lige have lidt med hjem nu hvor jeg alligevel var forbi.

Det var svært at vælge - for jeg havde jo købt snoller til denne weekend, så jeg skulle jo egentlig ikke have mere - men der var simpelthen så meget jeg gerne ville prøve. Men valget faldt på nogle gourmet popcorn og nogle marshmallows fra Barú - et mærke jeg før har omtalt her på bloggen. Men den søde Rikke var så skøn at smide lidt ekstra ting med i posen og I kan se det hele på billederne her. Jeg fik lidt lækre vingummier med samt en marshmallow chokoladebar med chai latte og en en rigtig fin slikkepind med vores lokale klokketårn på. Dét er sku en lækker lille detalje!

Slikkepinden er fra Jolly-Fox, som jeg før har kigget lidt på - navnet tiltrak mig sjovt nok ;) - og det viser sig så at være en veninde til Rikke fra butikken. Fedt! Jolly-Fox har så mange spændende slikkepinde i deres sortiment og jeg har længe været nysgerrig efter at prøve dem, såå.. måske de skal testes en dag? Jeg nænner ikke at spise denne, men åhhh det er fristende. Men der skal helt sikkert prøves nogle af de andre de laver.

Jeg fik som sagt også lidt lækre sager med hjem fra Barú. Både baren og de små stykker er med marshmallow, og det er ikke så ofte jeg finder sådanne produkter. Jeg har endnu ikke sat tænderne i nogle af dem, men de skal helt sikkert snart nydes. Måske til en lækker kop mokka eller varm kakao?

Og så er der de små poser med vingummier fra Wally and Whiz. Disse fås også i små æsker, men man kan altså prøve dem og finde sine favoritter ved at købe disse små poser og derefter købte dem i større mængder efterfølgende. Og jeg siger jer. De er fantastiske! Jeg har lidt en svaghed for vingummier som disse og de er simpelthen så smagfulde! Jeg kan kun varmt anbefale jer at prøve dem. Og så findes de jo i et utal af varianter. Og i forskellig lakrids!

Sidst men ikke mindst så er der de spændende gourmet popcorn fra Joe & Seph's. Jeg har før smagt popcorn med specielle smage, og derfor måtte jeg bare have sådan en pose her med hjem. Der var forskellige slags at vælge imellem - dog ikke alle mærket har i deres sortiment - men denne variant fangede straks min opmærksomhed. Det er med karamel og belgisk chokolade og ohhhhh my hvor er de lækre! Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg skal prøve gourmet popcorn. Næste gang jeg skal ned i "Sukkerstangen" skal jeg se hvilke varianter de ellers har at vælge imellem. That's for sure!

Dette er jo kun et meget lille udpluk af det de sælger dernede. Der er også mulighed for at lave sig en pose med bland-selv-slik og endda også få en slushice. Dét er fantastisk. Så der er meget at vælge imellem og jeg synes helt sikkert at I skal tage derned forbi og snuse lidt til det hele. ;)

Men som nævnt i starten så er det ikke kun deres sortiment der er imponerende. Selve butikken er virkelig også blevet fin. Og helt sikkert noget der er et hit hos de mindste. Der er "kæmpe slik" på lamperne, i vinduerne og selvfølgelig på hylderne. Der er noget lækkert at kigge på uanset hvor du retter dit blik hen. Og jeg fik da også lige taget et par billeder, så dem får I at se her.

Jeg er i hvert fald imponeret og det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg smutter derned forbi og hilser på Rikke og hendes mand, Anders - og køber lidt lækkert med hjem til weekenden. ;) Udover at besøge deres hjemmeside, så kan I også tjekke deres Facebook side og Instagram ud. Der finder I også informationer om nye varer, åbningstider osv.

Så hvis din/jeres tur en dag går til Faaborg (gerne mellem Torsdag og Lørdag), så synes jeg at I skulle smutte en tur ind forbi "Sukkerstangen" og sige hej. Det kunne være et skøn lille roadtrip her til Sommer, right? ;) Og så kan I jo nyde byen samtidig med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)