Søndags hygge på altanen med Prinsen

Der blev virkelig feset husleje af i dag. Vejret er skønt og helt perfekt til nogle timer på altanen. Så det var præcis hvad Prinsen og jeg gjorde. Jeg fik slæbt madrassen derud og så nød vi ellers bare solen. Og jeg forsøgte også at læse en smule, men det var simpelthen for varmt til det. Så jeg endte faktisk med bare at sidde og kigge på Cosmo der lå i skyggen og havde storvask. Det er sku egentlig imponerende hvor grundige katte kan være. *Hehe* Og så ligger han og misser så sødt med øjnene imens. Han er jo lige til at kramme og kysse!!! Min lille skat.

Og så går det faktisk også overraskende godt for mine planter derude. Min hængeplante, som jeg fik af de gamle i fødselsdagsgave, blomstrer helt vildt. Og mine lavendler er også ved at springe ud. Det gør mig så glad at jeg efter et helt liv som plante-morder endelig kan holde liv i grønne planter. Ikke kun ude på altanen men satme også indenfor. *Klap på skulderen* Godt gået altså! :P

Jeg er stadig lidt nede i kulkælderen, men jeg har formået at tænke på helt andre ting i denne weekend. Hvilket også har gjort at jeg har kunne holde humøret oppe. Jeg har nydt at have fri. Jeg har nydt at kunne læse lidt igen. Jeg har nydt at kunne sove lidt længe. Og jeg har ladt alt det praktiske ligge. Det betyder selvfølgelig at jeg så bliver nødt til at tage fat i det i næste uge, men det går nok. Og så er det sidste dag på ADD-kursus på Tirsdag. Det bliver virkelig trist, men det er ikke sidste gang at vi skal ses. Der bliver forhåbentlig sat gang i noget fast hver måned og så må vi ses lidt i privaten også når vi har tid. :) Så helt skidt er det ikke. Men det bliver mærkeligt ikke at ses med dem hver uge.

Men ja.. Det har været en god og afslappende weekend og jeg har endelig lidt energi at tage af igen. Jeg håber at I derude også har nydt det og at I har været ude og suge lidt D-vitamin til jer. En ny uge starter i morgen og for mit vedkommende starter den med Pride-look og lidt praktisk. Hvad med jer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)