En hjerteskærende historie om at have mere end én skæbne

Reklame for Lindhardt & Ringhof og forfatter Colleen Hoover - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg er blevet rigtig glad for Colleen Hoovers bøger, og jeg har læst en del af dem efterhånden. Jeg har lige fået bestilt "9. November" hjem og glæder mig til at komme igang med den, men først skulle jeg altså lige have læst "Tilstå" som Lindhardt & Ringhof har været så fantastiske at sende til mig.

Hendes bøger kryber helt under huden på en og hun formår virkelig at få revet mine følelser flosset hver gang. Ubehageligt ville nogen nok mene - og det er det egentlig også - men jeg synes nu alligevel at det er rart. Så ved jeg da at jeg stadig kan føle noget og ikke er helt død indeni. ;) Så det skal hun have tak for. Men kunne denne bog så gøre det også? Lad os finde ud af det.

Auburn Reed har mistet sit livs kærlighed, og har derfor besluttet sig for at hun ikke vil gå glip af noget. Hun har planlagt sit liv ned til den mindste detalje og hun vil gøre alt for at gøre sin fremtid til den bedste. Selv flytte for at komme tættere på drømmen. Også selvom det ikke er nemt. Det er svært at få pengene til at række og det er i den grad også svært at finde ekstra job. Men en dag dumper der et ned foran fødderne for hende. Selvom det kun er et par timer, så giver det gode penge, og det kan hun ikke takke nej til. Og da slet ikke når det er så interessant et job som det er. Hun skal nemlig hjælpe en ambitiøs kunstner som vækker følelser hos hende, som hun ikke troede hun skulle finde igen efter tabet af sin kæreste. Og hans koncept er så mystisk og spændende at det tiltaler hende.

Owen Gentry havde ikke regnet med at skulle se hende igen, men der står hun. Og hun har sagt ja til jobbet den ene aften. Hvordan skal han lige kunne styre sig? Hvordan skal han kunne holde sig selv i snor? Og kan han holde sine følelser i ro? Vil hans drøm gå i opfyldelse? Vil hun nu blive en del af hans liv? Har hun overhovedet de samme følelser for ham? Og hvis hun har, vil hun så lade dem føre hende hans vej?

Vil det vise sig at Auburn har mere end én skæbne? Er det Owen? Eller bliver hun nødt til at skubbe han fra sig for at realisere hendes drømme? Vil store hemmeligheder ødelægge det for dem? Og hvad med dem der forsøger at komme imellem dem? Vil det lykkedes? Vil Auburn miste det sidste hun har tilbage fra sin kærlighed til Adam? Ville det hjælpe at tilstå?

Wow! Wow siger jeg bare. Jeg har grædt og grædt og atter grædt imens jeg har læst denne bog. Den gjorde simpelthen så ondt i hjertet. De er så meget igennem og alt ser bare så umuligt ud, og alt er bare imod dem. Det var simpelthen næsten ikke til at holde ud. Men hold da op hvor er det dog bare en smuk historie. Jeg skal da lige love for at den røde tråd Colleen Hoover har smidt ind i denne er genialt bygget op. Den holder en interesseret hele vejen igennem og man sad ude på kanten af sit sæde hele tiden. Så spændende var det. Men av det gjorde ondt hele vejen igennem. Men det var alle tårerne værd. WOW!

Min Goodreads rating:

2 kommentarer:

 1. Spændendem, godt tip - jeg er også fan af Colleen :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er helt igennem en fantastisk forfatter. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)