Nyt køb - EYN Bright Paletten fra BeautyBay

Jeg har savlet over de smukke paletter som BeautyBay efterhånden er kommet ud med, og da de bragte deres Bright paletter på banen, så var løbet kørt for mig. Jeg måtte bare eje en af dem. Det var faktisk mest den matte palette jeg helst ville have, men min tålmodighed var for lille, så jeg bestilte den med både matte og shimmer. Og ved I hvad der skete? Det som der altid sker for mig. Typisk mit evige uheld. Den matte palette kom på lager få dage efter at jeg havde smidt min bestilling afsted. Spørg lige om jeg blev irriteret. Men men men... De farver jeg var mest ude efter er matte i denne, så det hele endte med at være meget godt alligevel. Og der er et par af shimmer farverne som jeg freaking elsker! Så det gør mig intet at det endte med at være denne jeg fik købt hjem.

Det er nemlig EYN Bright Paletten som I ser her. Der er 42 farver i den, og det er som sagt både matte og shimmer øjenskygger. Jeg ville elske at have den matte også, men det bliver nok lidt over kill. Jeg har jo også en masse Morphe paletter, såå.. jeg tror dette bliver den eneste jeg får købt hjem. Men den har også nogle neutrale farver samt en sort og en hvid, så denne kan bruges til så mange forskellige looks. Man behøver faktisk ikke at tag flere frem når man skal lege. :D

Den er ret stor, men ikke nær så stor som jeg havde frygtet, og så har den et helt igennem fantastisk spejl. Dét savner jeg ved Morphe paletterne. OG! Der står navne paletten og ikke på det stykke plastik der ligger som beskyttelse ovenpå øjenskyggerne. Så du skal ikke hen og finde plastikken frem hver gang du skal tjekke navnet. Fantastisk!

Jeg har endnu ikke testet den ud med et look, men de swatches jeg har lavet gjorde mit hjerte varmt. Der er så meget pigmentering i og de virker til at være ret gode. Så jeg glæder mig helt ekstremt til at teste den ordentligt her i weekenden. Jeg kan godt forestille mig at den hurtigt bliver en af mine absolutte favorit paletter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)