Had er et stort ord - men jeg HADER virkelig Sommer!

Selvom jeg har Sommerferie og burde nyde det, så ville jeg virkelig ønske at det var fortsat med det kølige vejr. Det er simpelthen ALT for varmt! Jeg fatter ikke at der er nogen der kan fungere normalt i det klamme vejr. Alt koger, alle stinker og alle er klistret. Ad ad ad og atter ad. Kunne jeg kravle ud af mit eget hud-hylster så havde jeg satme gjort det.

Og af den grund så er jeg faktisk ret glad for at jeg har ferie. For jeg ville ikke kunne holde ud at skulle være fysisk aktiv, social og i nærheden af andre mennesker. Jeg ville virkelig gerne have oplevet noget nu hvor jeg endelig har mulighed for det, men vejret har fået mig til at droppe alle planer. Så jeg har indtil videre været herhjemme og forsøgt at finde noget skygge og luft. Og gået i koma. Jeg bliver så fandens træt når det er varmt. Er jeg den eneste? Jeg har bare ingen energi at bruge af. Sommeren dræner mig totalt. Jeg glæder mig meget til Efteråret.

Jeg forsøger dog alligevel at sidde en smule ude i solen på altanen. Psoriasis skulle jo have godt af den, right? Jeg er også startet på min nye medicin. Jeg kan se en lille forskel. Jeg får ikke nær så meget tør hud på de ramte områder, men huden bliver super tynd. Hvilket jeg var blevet advaret om. Og der er varmen på ingen måde en god ting. Men jeg giver det alligevel en chance. Så jeg er spændt på hvordan det kommer til at blive på sigt. Jeg har også fået et nyt lager af hormoncremerne. Jeg vil helst ikke bruge mere gift, men det er desværre det eneste jeg kan få. Så jeg bruger det når jeg lige føler for det. Det bliver dog ikke i den varme her. For sådan en gang tyk og fedtet creme der ikke trænger ind i huden er slet ikke sjov at have på når det er over 15°.

Lidt kedelig måde at tilbringe sin ferie på, men.. tja.. Havde vejret været bedre (meget køligere) så havde jeg nok været taget til Odense en tur og hygge og måske endda besøgt nogle stykker. Men.. nej. Det må blive på et senere tidspunkt.

Hvad får I disse dage til at gå med?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)