DIY - "Grænsen til Trafallas" Drømmefanger (Video)

Denne drømmefanger har jeg arbejdet på i virkelig lang tid. Men sådan er det når materialerne sendes fra Kina og det tager mellem 2-3 måneder for dem at nå frem. Men nu er jeg færdig og klar til at afsløre den her på bloggen. Det er ikke en jeg selv skal have hængende. Det er nemlig en gave til en fantastisk forfatter som står bag serien "Grænsen til Trafallas", som jeg elsker! Og den sidste bog udkommer her til Efteråret og I drømmer ikke om hvor meget jeg glæder mig til at stå med den i hænderne. Men som en form for fejring af Julie M. Days færdiggørelse af serien har jeg valgt at lave denne til hende. Og som tak for at jeg måtte læse bøgerne og være en del af hendes skønne univers.

Men det stopper ikke her. :) Kan I huske min tutorial af et elverlook og mit hvide tiger look? Well.. Forsiden af hendes tredje og sidste bog har givet mig inspiration til endnu et makeup look inspireret af hendes forsider. Såå... Det kan I se frem til omkring udgivelsen af hendes sidste bog. Så hold øje med det til den tid. Men indtil da kan I nyde en hurtig lille DIY af denne drømmefanger, som nu skal sendes i Julies retning. ;) Enjoy!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)