Lidt Altan-Hygge og en masse Photobombing

I dag er faktisk første dag i min ferie hvor jeg intet havde planlagt, så jeg har fået sovet længe og så tilbragte Prinsen og jeg et par timer ude på altanen inden solen kom om på den side. Og jeg fik taget hul på den næste bog i serien "Daniel Trokic" af Inger Wolf. Det er anden sidste bog og det gør mig faktisk lidt trist, for jeg er gået hen og blevet ret glad for hendes bøger. Men der er en trilogi hvor jeg har første bog i, så jeg skal have skaffet mig de to sidste bøger i den, så jeg kan læse den snart. :D Jeg er virkelig i krimi-humør lige for tiden. I can't get enough!

Og nu hvor jeg har lidt ferie - og jeg har svært ved at holde 100% fri - så har jeg fået en masse idéer til ting jeg gerne vil nå. *Suk* Hvorfor kan jeg ikke bare blive siddende på min røv og lave ingenting? Jeg tror det er fordi min ADD-hjerne larmer for meget, og at jeg ærligtalt ikke kan holde det ud. Så jeg forsøger at distrahere mig selv ved at lave noget jævnligt. Pænt irriterende, men.. jeg er da i det mindste en smule produktiv.

Jeg har blandt andet besluttet mig for at jeg vil prøve at lave lidt makeup looks som jeg kan poste her på bloggen og Instagram senere på året. Og her tænker jeg på Oktober og December. Det er de to måneder jeg koncentrere mig mest om her på bloggen og hvor jeg gerne vil poste ting til jer jævnligt. Og da jeg ikke ved hvor meget tid jeg får til den slags på det tidspunkt, så vil jeg gerne være på den sikre side og være i god tid. Og jeg har allerede et par idéer til looks, så jeg tænker at jeg hellere må få dem lavet inden jeg glemmer dem igen. :) Så det tror jeg at noget af min ferie kommer til at gå med. Og jeg glæder mig faktisk allerede. :P Og hvis I sidder inde med nogle ønsker så send dem endelig til mig i en kommentar til dette indlæg.

Så ja.. Der er som sagt ikke planlagt det store i min Sommerferie, men det kan da godt være at jeg en dag eller to finder på noget sjovt, men ellers tror jeg bare at jeg skal øve mig på at holde fri. Men det ville ikke gøre noget hvis jeg kunne ses med nogen en dag eller to. Det kunne være hyggeligt.

Nå, men maden kalder. :) Jeg håber at I har haft en skøn Onsdag og at I har nydt det gode vejr. Og inden jeg smutter helt. Så synes jeg da lige, at I skal se hvad jeg kæmper imod når der skal tages billeder til bloggen og Instagram. Cosmo er en lille møgunge hver eneste gang! *Hahahahaha* Eller også vil han bare gerne have at jeg tager billeder af ham? Eller handler det kun om at han vil nusses, nusses og nusses lidt mere? :D Det er sku nok det sidste hvis jeg skal være ærlig. Men det gør det satme ikke nemt når der skal knipses lidt. Skøre kat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)