Test af MooClay All Round Creme mod Psoriasis

Reklame for Skiin.dk - Sendt til anmeldelse og test. Meningerne er mine egne.
For noget tid siden fik jeg en mail fra Skiin.dk og jeg fik lov til at teste en Mooclay All Round Creme mod psoriasis fra Danish Mooclay Care. Som I nok har lagt mærke til så har jeg gået i en lang periode og været frustreret over at der ikke var noget hjælp at hente mht. produkter og medicin imod det, så jeg har haft testet en masse forskellige cremer og vitaminer. Dog uden at finde noget der kunne holde det nede. Så da jeg fik muligheden for at teste endnu en creme, så sprang jeg straks på. For jeg er ved at være ret desperat og jeg er næsten villig til at prøve alt. Som jeg endnu ikke har testet altså. For jeg har været igennem en masse produkter.

Denne creme er en plejende creme, som skulle være god mod psoriasis, eksem og irriteret hud. Den indeholder mole, som siges at have en god helende effekt på huden. Rigtig mange har vist store forbedringer ved brug af denne, så det gjorde mig meget nysgerrig. For hvis jeg kunne bruge en creme med naturlige produkter i stedet for de giftige cremer fra hudlægen, så ville jeg blive rigtig glad.

Jeg har testet den på benet i små 6 uger efterhånden og 3 uger på min underarm. Herunder kan I se før- og efterbilleder. Jeg har smurte 1-2 gange om dagen.

De få smørringer tror jeg ikke har været nok for mig. Min plet på underarmen er blevet en lille smule bedre, men slet ikke i den grad som andre har haft ved brug af denne creme. Og pletterne på benet er simpelthen så tykke at jeg ikke tror at cremen har kunne nå igennem. Så der har der slet ikke været nogen effekt efter 6 uger.

Jeg vil dog ikke fravælge cremen helt endnu. For selvom det stikker lidt i huden ved påføring, så har den en lindrende effekt og det synes jeg er rart. Jeg klør ikke så meget i min psoriasis om natten længere - altså de steder hvor jeg har testet den - så det er et stort plus. Men jeg vil som sagt ikke stoppe med cremen, for jeg tror som sagt at der skal mange flere daglige smørringer til for min psoriasis. Så det vil jeg teste.

Hvordan mine resultater bliver fremover kan jeg dog ikke kun vurdere ud fra cremen her, da jeg fra i næste uge starter på ny medicin fra hudlægen. Så det kan godt være at det kommer til at snyde en del. Men hvis jeg i kombination af både creme og piller man holde min psoriasis nede, så ville det da være lækkert. Så kunne jeg måske skære mine hormoncremer helt fra. Dét ville være dejligt. Men altså.. Jeg kan ikke kun vurdere mine fremtidige resultatet ud fra cremen her, da jeg jo starter ny behandling, men jeg vil stadig bruge den. Om ikke andet så i hvert fald som lindrende creme om natten. Så jeg vil lade den stå fremme.

Selvom jeg ikke har haft den store effekt af cremen, så skal Skiin.dk alligevel have mange tak fordi jeg måtte teste den. Jeg har desværre været en af de få som igen ikke har kunne finde et produkt der virker. Men sådan er det med psoriasis. Det er så forskelligt fra patient til patient hvad der virker. Hvad der virker for en virker ikke nødvendigvis for en anden. Så det er noget af et puslespil at være psoriasis patient når det kommer til produkter og medicinering. Det er en livslang skattejagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)